Charlottesville: Trump nem ítélte el a nácikat, ezért párttársai is bírálják

A virginai városban egy halottja és harminc sérültje van a zavargásoknak. Az állam kormányzója annyit üzent a fehér felsőbbrendűséget hirdető tüntetőknek, hogy menjenek haza. Trump elnök csak általában ítélte el az erőszakot.

2017. augusztus 13. 8:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Két olasz tartományban népszavazást tartanak az autonómiáról A tartományi hatáskörök bővítéséről, a többi között az adózási autonómiáról tartanak véleménynyilvánító népszavazást vasárnap az északnyugati Lombardia és az északkelet-olaszországi Veneto tartományban.
A tüdőrákosok harmada csak passzívan dohányzik Egy japán kutatás jutott erre az eredményre.
Amerika kiszámíthatatlansága aggasztja Oroszországot Donald Trump amerikai elnök megválasztásával Oroszország akár meg is kaphatta volna, amit akar, majdnem egy év távlatából azonban a moszkvai külpolitikai közösség több aggodalomra okot adó jelet lát, mint győzelmet.
Vérben úszó emberekről rajzolnak a rohingja kisgyerekek Megrázó rajzokat publikált az UNICEF azoktól a rohingja gyerekektől, akik végignézték ahogy mianmari katonák felgyújtják a házaikat, lelövik a rokonaikat.
Obama: a kormányzóválasztás lehet az amerikai politika újraírásának kezdete Barack Obama volt amerikai elnök Virginiában kampányolva a demokraták kormányzójelöltje mellett csütörtökön leszögezte: a novemberi voksoláson az amerikai demokrácia a tét.
Növeli a rendvédelmisek számát Macron A francia államfőnek az a célja, hogy megszerezze a rendvédelmi erők szavazatait - mondta Magyar Ágnes Zsófia Franciaország-szakértő az M1 aktuális csatornán pénteken azzal összefüggésben, hogy Emmanuel Macron a rendőrség és a titkosszolgálatok állományának növelésére tett ígéretet.

Top hírek:
2017-et írunk és Malawiban vámpírpara miatt ölnek embereket Blantyrében egy 22 éves epilepsziás férfit hittek vámpírnak, ezért felgyújtották. A malawi elnök a körútra indult, hogy megakadályozza további ártatlan emberek halálát.
Erdogan országában ezentúl elég, ha a mufti rábólint a házasságra Az ellenzéki és nőjogi szervezetek szerint több lesz a kényszerházasság és a házasságra kényszerített kiskorú Törökországban a törvénymódosítás miatt.
EU-csúcs: Több pénzt kapnak az olaszok, hogy kezeljék a migrációs hullámot A részletekről azonban nagy a hallgatás, elég rövid tájékoztatót tartott Juncker és Tusk.
Támadást intézhet az Iszlám Állam az USA ellen A CIA szerint az Iszlám Állam (IÁ) támadást intézhet az USA ellen.
Kemény Trump-ellenes beszédet tartott George W. Bush Nem ejtette ki a nevét, de mindennel szembeszállt, amit Trump manapság képvisel. Az oroszok is szóba kerültek.
Videóra vette, ahogy a 16 éves barátnője felakasztja magát A fiatal fiú alig várta, hogy segíthessen a barátnőjének meghalni, most börtönbe kerülhet.