4 eset, amikor nem hat úgy a fogamzásgátló: a nőgyógyász figyelmeztetése

Sokan tudják, hogy antibiotikumok szedése mellett csökkenhet a hatás, de ez más gyógyszerekre és esetekre is igaz.

2017. augusztus 13. 8:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Kirepült a szélvédőn, majd elütötték Illegális autóverseny miatt halt meg egy fiatalember, Borsod megyében. Két autó versenyzett egymással hajnalban, az egyik lesodródott az útról és felborult, a sofőr kirepült a szélvédőn, és áthajtott rajta a másik autó. Úgy tudjuk, a másik autó nem állt meg segíteni. A kocsiban többen ültek, mindannyian elmenekültek, a halott társukat otthagyták.
Hatalmas lángokkal égett az állomás Brutális tűzvész volt Kálon, hatalmas lángokkal égett egy épület a vasútállomás közelében, több gázpalack is felrobbant. Hajnalban gyulladt ki a raktár, egyelőre még nem lehet tudni, hogy mi okozta a tüzet. Az épület porrá égett, csak néhány oszlop maradt meg. És több vonat is késett, mert a tűz miatt ki kellett kapcsolni az áramot, félő volt, hogy kigyulladnak a .
Szép őszi napok időjárás-jelentés, 2017. október 14., ...
Nem kell félni a zsírtól Epegörcsöt, sőt akár epekövet is okozhat a teljesen zsírmentes étrend. A legtöbben növényi zsírokat fogyasztanak, azzal is főznek, pedig a szervezetnek másra is szüksége van. Az álltai eredetű termékeknél a telítetlen zsírsavak a jellemzőek, azokat mértékkel fogyasztva nem ártunk az egészségnek. Ezért is rendezik meg a Zsír kell fesztivált egy belvárosi piacon.
Novemberben érkezik a nyugdíjprémium Mintegy 24 ezer forinttal több pénz érkezik novemberben a nyugdíjasoknak. Ez a gazdaság teljesítményének köszönhető és annak, hogy a kormány megbecsüli az időseket. A nyugdíjprémium és korrekcióról Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Novák Katalin államtitkár is beszélt. ...
Vona a lemondást fontolgatja Hisztérikus állapotba került Vona Gábor, mert már reménytelennek látja a 2018-as választásokat. Erről az Origo ír, Jobbikos forrásaira hivatkozva. A párt támogatottásága az elmúlt egy hónapban két százalékot esett az összesített közvélemény-kutatások eredményei szerint. A hírportál jobbikos forrásai szerint Vona a lemondását fontolgatja.

Top hírek:
Molnár Piroska életmentő műtéten esett át - Először beszélt róla Molnár Piroska szívébe egy pacemakert ültettek be az orvosok.
Aranyér ellen dió, visszérre gesztenye: így használd a legerősebb csonthéjasokat Csodát tesznek a szervezettel, ha jól alkalmazod őket.
Ilyen, amikor a félmeztelen Kate Uptonnak nagyon nem jön be a szexizés - fotók Nem épp úgy sült el a hatalmas mellű modell, Kate Upton legutóbbi fotózása, ahogy arra ő - vagy mondjuk inkább: bárki - számított. A félmeztelen Kate-et ugyanis a Bahamákon fotózták a Sports Illustrated magazin számára, és valamiért úgy érezték, hogy a tengerparti helyszín legizgalmasabb része egy vízben álló szikla.
Szabó Zsófi kisfia már a születése előtt megkapta első ajándékát Van egy olyan sejtésünk, hogy Szabó Zsófi az a fajta anyuka lesz, aki elhalmozza ajándékokkal a gyermekét - legalábbis erre utal, hogy ugyan a csöppség még meg sem született, de máris megvan az első ajándék, amit kap majd anyutól: egy hintaló. Zsófi mindezt Insta-oldalán közölte követőivel, méghozzá annak kapcsán, hogy egy babamárka nagykövete lett.
A 657-es járat (Teljes film) Vaughn kislánya beteg, ám nincs pénze a műtétre. A kétségbeesett helyzetben lévő férfi elhatározza, hogy bármi áron, de megszerzi a pénzt...
Dwayne Johnson: tippek, trükkök, hogy ne vádoljanak meg szexuális zaklatással Ha megfogadja ezt a néhány tanácsot, akkor biztos nem fog akkora bajba kerülni, mint Harvey Weinstein.