Több halálos autóbaleset is volt

Orosházán és Áporkánál is halállal végződött a baleset, az M5-ösön életveszélyesen sérültek.

2017. augusztus 13. 8:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Beomlott egy bánya Törökországban Hat munkás meghalt, egy pedig megsérült.
Orosz kémközpont a szomszédban? Moszkva védettséget kért Oroszország ismét diplomatastátuszt kért azoknak az állampolgároknak, akik a nisi orosz-szerb humanitárius központban dolgoznak. A központ az USA szerint orosz kémközpont lehet, illetve könnyen azzá válhat, de ezt eddig senki nem tudta megerősíteni.
Tiltakoznak a két katalán szakadár vezető őrizetbe vétele miatt A spanyolok szerint viszont jogosan tartják bent őket.
Berlusconi játékszabályaival indul az olasz választási kampány Silvio Berlusconi kijelentette, ha a jobbközép koalíció nyeri a választásokat, az lesz a miniszterelnök, akinek pártja a legtöbb szavazatot kapja. Így üzent a szövetséges Északi Ligát vezető Matteo Salvininek, aki azonnal közölte, hogy elfogadja Berlusconi játékszabályait.
Az Airbus lett a nevető harmadik a Boeing-Bombardier vitában Az Airbus gyakorlatilag ingyen többségi részesedést szerzett a Bombardier kanadai repülőgépgyártó C-szériás programjában - a lépéssel a Bombardier is jól járhat, mert így elkerülhetik az USA által belengetett 300 százalékos importvám megfizetését.
Ha megnézi ezt a videót, meggondolja, átszaladjon-e máskor is a síneken 18+ Németországban Észak-RajnaVesztfália rendőrsége is a sokkolás eszközével próbálja felhívni a figyelmet arra, mennyire fontos figyelmesen és kizárólag a kijelölt útvonalakon közlekedni a pályaudvarokon, vasúti megállókban.

Top hírek:
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
Idén is a Mercedes viheti a luxusautók piacának koronáját A Daimler AG eladásai 12 százalékos növekedéssel 1,72 millió autóra ugrottak 2017 első három negyedévében az E-osztálynak és a friss SUV modelleknek köszönhetően, miközben a BMW növekedését a kifutó X3-as fékezte, az Audi pedig a feltörekvő piacokon gyengélkedett.
Egy cseh biztonsági őr megvert két férfit az üzlet előtt Majd én megtanítalak járni! - üvöltötte az őr verés közben a kerekesszékes férfinek.
Több mint 3000 péniszt találtak egy hullaházi dolgozónál 10 éven át gyűjtötte a nemi szerveket.
Török katonákat ölt meg egy pokolgép Észak-Irakban Válaszul a török légierő nyolc szeparatistát ártalmatlanított.
Drónfelvételen látható, ahogy több ezer rohingja menekül Hosszú sorokban vonulnak és csónakokon próbálnak meg átjutni Bangladesbe.