A nyugati filozófia egy pszhichedelikus drogpartiból nőtt ki

Hallucinogének ihlethették Platón fő művét.

2017. augusztus 13. 8:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi horoszkóp - október 15 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Egyetlen román iskolát sem fognak bezárni Ukrajnában Egyetlen román iskolát sem fognak bezárni Ukrajnában - ígérte román tárgyalópartnerének Bukarestben Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter pénteken, amikor a kisebbségek anyanyelvű oktatását korlátozó új ukrán oktatási törvényről tárgyalt Teodor Melescanu román külügyminiszterrel.
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 25. adás George Clooney újra filmet rendez! Az ˝Egy kis szelet mennyország˝ című filmmel a színész megjárta a fontosabb fesztiválokat, Návai Anikónak pedig mesélt az apaságról, sőt azt is elárulta, zavarja-e a hatalmas érdeklődés, ami a nemrég született gyermekeit veszi körül...
A vártnál alacsonyabb volt az infláció az Egyesült Államokban Szeptemberben a vártnál kisebb mértékben emelkedtek a fogyasztói árak az Egyesült Államokban a washingtoni munkaügyi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Labor Statistics pénteken közzétett kimutatása szerint.
Ébresztő, Európa! Az üldözött keresztények iránt tanúsított szolidaritás nem lehet ideológiai viták tárgya.
4 csodás meleg ital - hideg napokra!

Van 3 nyomós érvünk, hogy vegetáriánus legyél! A vegetarianizmus kérdése évezredek óta foglalkoztatja az embereket. Nagy gondolkodók, vallási tanítók, művészek és kutatók vallották magukat etikai és intellektuális okokból vegetáriánusnak, mint pl...

Top hírek:
Tovább emelkednek az albérleti díjak A következő két-három hónapban várhatóan már nem növekednek tovább az albérleti díjak, hosszabb távon azonban további drágulás várható - írja szombati számában a Magyar Nemzet.
Kövér tilt Van nekem otthon egy féltett kincsem.
Hatástalan... A megoldás felemás. Úgy szakítanak, hogy azért megmaradnak a parlamentben, mert jobbat helyette ők sem tudnak.
Molnár Piroska életmentő műtéten esett át - Először beszélt róla Molnár Piroska szívébe egy pacemakert ültettek be az orvosok.
Rácsapta az ajtót a Századvégre, most a kormányváltás receptjét adná az ellenzéknek Még le lehet győzni az Orbán-kormányt, vallja Mellár Tamás, a Fidesz holdudvarának hátat fordító közgazdász. Szerinte pécsi indulása azt mutatja, hogyan lehetne ennek az esélyét megadni.
Luxus Vivien 300 ezres szettben villamosozott Elvittük egy körre az 1-es villamoson - eléggé látszott, hogy idegen neki a közeg.