Ne nyúlj hozzá, ne edd meg - mérgező növények!

Vasárnapi séta? Mi igent mondunk rá, csak vigyázz, mihez érsz hozzá közben!

2017. augusztus 13. 8:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Nehéz dönteni, hogy elölről vagy hátulról jobb nő-e a Sports Illustrated új modellje Érdemes alaposan megismerni, de legalábbis megnézni Alexis Rent, akit újonnnan igazoltak a magazinhoz.
Balázs miatt lógatták fel Vadon Janit videó A Rádió1 épületén csüngött, mert kollégája álmodott egy nagyot.
Ördög Nóri ugyanazt a rendhagyó karácsonyi ajándékot adta a férjének, mint Marton Adrienn Adás előtt: A műsorvezető elárulta, egyszer karácsonyra Nánási Pálnak elképesztő mennyiségű zokint és alsónadrágot adott, hogy megkönnyítse a reggeli válogatást. Kiderült, Marton Adrienn is megtette már ugyanezt...
Gyönyörű őszi csillaghullást láthatsz este: egész hétvégén kitart majd Ma este már észlelhető lesz az Orionidák meteorraj érkezése.
Ödémás a szemed vagy a lábad? Komoly betegségeket jelezhet Attól függően, hol jelenik meg, más és más bajra utal.
Megérkezett AZ a horrorházba A Warner Bros. stúdió őszi, ijesztgetős látványosságáról borzasztóan jó fotók készültek. Nézze meg, amíg el nem jön a sötétség!

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Egész Európa a Hortobágyon ámulhat most: a daruvonulás földöntúli látvány Csak néhány hétig tart a csoda. Addig nézd meg, amíg nem késő!
50 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon az elképesztő átalakulása Az egykor duci színésznőre alig lehet ráismerni.
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - 2. évad 13. adás 1. rész Ez alkalommal Homonnay Zsolt, Temesvári Andrea és Nagy Viktor érkeztek a stúdióba, és persze magukkal hozták gyermekeiket is, akik jó néhány titkukat kifecsegték Ördög Nórának. A nézők megtudták, mi Homonnay Zsolt legjellemzőbb szokása, fia elárulta Temesvári Andreáról, mit mond, miután megivott fél...
Különös dolgot rögzített a rejtett kamera: az alany azt hitte, senki sem látja Mókás dolgokat produkálnak az élőlények, ha nem tudják, hogy figyelik őket.