Ezért is büntetik, ha nem szól előre a szomszédnak

Aranyat ér a jó szomszédság, ha permetezne.

2017. augusztus 13. 8:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Durva dolgok történnek alvás közben Az alvás az esetek döntő többségében eseménytelen cselekvés - legfeljebb forgolódunk közben. Vannak ugyanakkor olyanok, akik néha ilyenkor is olyan aktívak, mintha ébren lennének. Az alábbiakra szerencsére van magyarázat. ...
Kurz és Kern: az iráni atomalku fontos Christian Kern leköszönő osztrák kancellár, az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) vezetője és Sebastian Kurz, a koalíciós partner Osztrák Néppárt (ÖVP) vezetője is támogatásáról biztosította a 2015-ben Iránnal kötött atomalkut szombaton, Donald Trump amerikai elnök minapi fenyegetését követően, hogy kilép a hathatalmi egyezményből.
Nap képe - A természet csodája
Új magyar fejlesztés életmentést oktató robottal chatelhetünk Életet menthet a robot, ami Messenger üzenetekben beszélgetve segít időben megtanulni az újraélesztés lépéseit.
Jason Momoa őszintén megbánta ízléstelen viccét A Trónok Harca sztárja egy eseményen eresztett el egy oda nem illő "poént".
A zuzmó hihetetlen hatása Az általánosan alkalmazott paracetamoltartalmú fájdalomcsillapítók helyett az izlandi zuzmó és a fehérmályva is enyhítheti a torokfájás kellemetlen tüneteit. ...

Top hírek:
Luxus Vivien 300 ezres szettben villamosozott Elvittük egy körre az 1-es villamoson - eléggé látszott, hogy idegen neki a közeg.
Rácsapta az ajtót a Századvégre, most a kormányváltás receptjét adná az ellenzéknek Még le lehet győzni az Orbán-kormányt, vallja Mellár Tamás, a Fidesz holdudvarának hátat fordító közgazdász. Szerinte pécsi indulása azt mutatja, hogyan lehetne ennek az esélyét megadni.
Kiderült, mit vár el Orbán a magyar vállalkozóktól A kormányfő szerint van már annyi "erőtartalék", hogy a magyar vállalkozók a határon túlra is kiterjesszék működésüket. Orbán Viktor regionálisan vezető vállalkozásokat akar látni. A magyar családok szerinte jól jártak: 2010 óta 3000 milliárd forint támogatást kaptak.
Böde és a rendőrök - nem bírt a Fradi a Puskás Akadémiával Vitatható ítéletek, Joseph Paintsil góljára volt válasza Pintér Attila csapatának.
Napi horoszkóp - október 15 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Aranyér ellen dió, visszérre gesztenye: így használd a legerősebb csonthéjasokat Csodát tesznek a szervezettel, ha jól alkalmazod őket.