Ha elegáns hotelben száll meg, gondoljon a szomszéd szobákban lapuló orosz kémekre

A profi hekkerek az NSA-től lopott szoftverrel kémkednek a vendégek után.

2017. augusztus 13. 8:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Ezeket az appokat kell(ene) a legjobban gyűlölniük a munkaadóknak Egy mobil biztonsági cég kutatása összegezte a vállalatok számára legveszélyesebb appokat.
Megtalálták a világegyetem hiányzó anyagának nagy részét Ráadásul két kutatócsoportnak egyszerre sikerült.
Spenótos ricottás palacsinta paradicsomszósszal
Ronaldónak gyengék a Real kapusai A klubvezetésnek is megmondta, kapust kell igazolni. Például a Manchester Unitedből.
Lang Ádám csapattársánál senki nem lőtt nagyobb gólt a hétvégén – videó Benjamin Jeannot bombája pontot végül nem ért, de a gólszépségversenyeken tarolhat vele.
Hajós Balázsból nemzetközi tévés alelnök lett Az AMC Networks International egyik alelnöke lett a magyar szakember. Ezzel egyidejűleg az AMC budapesti irodájához kerül több globális tévécsatorna.

Top hírek:
Nagy Ádám nélkül szárnyal a Bologna A magyar játékos csapata zsinórban harmadszor nyert.
Macron megindította Weinstein Becsületrendjének visszavonását Emmanuel Macron francia államfő megerősítette, hogy "megindította az eljárást" annak érdekében, hogy a nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinstein amerikai filmproducertől visszavonják a legmagasabb francia állami kitüntetést, a Becsületrendet.
Ettől mehet fel a jövőben a fizetésed Az olcsó távol-keleti és kelet-európai munkaerő alacsonyan tartotta a béreket évtizedek óta, de ennek vége: már Kínában is meredeken emelkednek a bérek. Erős munkaerő-hiány fenyeget, amivel vége szakadhat az alacsony bérnövekedésnek, de az alacsony inflációnak és kamatoknak is. A részvénytőzsdékre rossz idők jöhetnek.
Vascsővel agyonverték, majd rágyújtották a házát A rendőrség egy 24 éves férfit gyanúsít a gyilkossággal.
Őszi kánikulában futották a maratont Budapesten
Szinte ingyen tankolhat majd, akinek benzines autója lesz? A világ egyik legnagyobb olajipari vállalata, a Saudi Aramco nagyszabású részvénykibocsátásra készül. Van olyan elemző, aki szerint érdemes lesz sietniük, mert az elektromos autók térhódítása miatt az olajár padlót foghat.