Baleset az M5-ön Szegednél, számítsanak dugóra

2017. augusztus 13. 9:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Porosenko: a demonstráció résztvevői vért akarnak Az ország helyzetének destabilizálása az igazi célja a parlament előtt több napja tartó tüntetés szervezőinek, a reformok folytatásáról szóló követelésük pedig csak ködösítés volt - jelentette ki Petro Porosenko ukrán elnök pénteken egy kijevi rendezvényen
Késelés egy lengyel bevásárlóközpontban Késsel támadt több emberre egy lengyel férfi péntek délután egy lengyelországi bevásárlóközpontban
Szájer azt bizonygatta, hogy az Orbán-kormány nem fantomokkal küzd Szájer József állítja: az Európai Parlament illetékes bizottsága megszavazott egy jelentést, amely lényegében megegyezik a Soros-tervvel.
Rekordméretűre hízott a kormány Ha a minisztereket, államtitkárokat és helyettes államtitkárokat is összeadjuk, akkor 297 embernek van kormányzati tisztsége.
Tarlós szerint áprilisig már nem érdemes foglalkozni a Római-parttal Az átengedett, majd elgáncsolt római-parti népszavazás óta hirtelen megváltozott a védmű mellett eddig kardoskodó Tarlós István véleménye.
Óv a lincshangulattól a Magyar Színházi Társaság elnöke Keszég László szerint meg kell értetni a világgal, hogy egy egész szakmára nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt.

Top hírek:
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.
Ahol az agyhalál külön rovat: Jönnek a kormánybarát zugportálok?
Embercsempészeket fogtak Hercegszántónál Egy szerb és egy macedón férfi akart migránsokat becsempészni az országba.
Köd lepi be a fél országot, itt a figyelmeztetés - térkép Citromsárga, elsőfokú figyelmeztetést tartott érvényben az ország északi és középső megyéire az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a tartós, sűrű köd miatt.
Összeütközött két autó Nyíregyházán Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.
Áder visszadobta a kéménytörvényt, több baja is van vele Megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek pénteken Áder János köztársasági elnök azt a kedden elfogadott törvényt, amely megszüntette a családi házak kötelező kéményseprőipari ellenőrzését. Lázár János miniszter egy nappal korábban még bőszen védte a törvényt - a háztulajdonosok majd el fogják tudni dönteni, kell-e nekik az ingyenes kéményseprés.