Ennyit számít, hogy hogyan öltözködsz: 9 ember, aki kivirult az átváltoztatástól

Egy napra olyanná válhattak, amiről csak álmodni mertek.

2017. augusztus 13. 9:15

A cikk folytatása...



Friss hírek
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - 2. évad 14. adás galéria Nézd meg galériánkat, és idézd fel a 14. adás legjobb pillanatait!
Dobó Ági és Beni Ismerd meg a tündéri Benit!
Marton Adrienn fiai, Noel és Maxim Noel és Maxim imádnak focizni, de azt tudod, melyik a kedvenc énekesük? Összeállításunkból ez is kiderül!
Laky Zsuzsi kislányai, Lujza és Luca Tudod, mi Laky Zsuzsi lányainak kedvenc étele? Most ezt is megtudhatod!
Laky Zsuzsi szeretné, ha kislányai életében is fontos szerepet játszana a testmozgás Zsuzsiék remekül teljesítették a Vigyázat, gyerekkel vagyok feladatait, így nem meglepő, hogy végül a nyertesek is ők lettek. A tündéri kislányok elárulták, legjobban a közös játékot élvezték, gyönyörű édesanyjuk pedig mesélt arról, nagyon szeretné, ha a torna és a mozgás fontos szerepet játszana Luca és Lujza életében.
Dobó Ági a műsor után rákérdez még pár dologra a kisfiánál Dobó Ági számára nagyon különleges volt megtapasztalni, hogyan látja őt kisfia a mindennapok során, emiatt pedig egy kisebb beszélgetést is tervez majd Benivel, hogy még több tanulsággal gazdagodjon szülőként. A csöppség elárulta Lucának, melyik feladatot élvezte leginkább, sőt még a mikrofonnal is ...

Top hírek:
A sors útjai - 82. rész Fernanda a börtönkórus előadása után rosszul lesz és elájul. Az orvos egy váratlan hírt közöl vele a vizsgálatok után. Carlos még az államokban van Marissaval aki már két hónapja kómában van. Pedro megtalálta Fernando urat és egyből elújságolta Amelianak.
Gyönyörű őszi csillaghullást láthatsz este: egész hétvégén kitart majd Ma este már észlelhető lesz az Orionidák meteorraj érkezése.
A legfinomabb bolognai spagetti olasz recept szerint - A szósz ettől lesz igazán finom Ne kész bolti szószból készítsd a bolognai spagettit, a házi sokkal finomabb!
50 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon az elképesztő átalakulása Az egykor duci színésznőre alig lehet ráismerni.
Börtönből Facebookozik a magyar fegyvernepper Döbbenetes Képekkel és videókkal mutatja be egy rab, hogy milyen körülmények uralkodnak a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben. B. Sándor október 15-én egy nyilvános profillal regisztrált a Facebookon, amelyen rövid időn belül számos bejegyzéssel jelentkezett. A 83 feltöltött fotó között válogatva a félmeztelenül és rabruhában pózolók mellett betekintést nyerhetünk a férfi zárkájába, de egy földön heverő patkányra is rácsodálkozhatunk.
Melltartóra vetkőzött Mádai Vivien Különlegesen pikáns fotóhoz adta a nevét a TV2 műsorvezetője, aki azt mondja, ennél lejjebb nem vetkőz­ne, kivéve, ha jó ügyért teszi.