Újabb hírességgel került meghitt közelségbe Palvin Barbara

A magyar modell és a zenész között elég forró a hangulat.

2017. augusztus 13. 9:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Palvin Barbara duplán dögösen ünnepli a születésnapját Egész nap erre a fotóra vártunk, és végre megjött! Megérte? Háttööö.
Palvin Barbara Karl Lagerfeld legújabb múzsája Palvin Barbi a legendás divattervező új pártfogoltja
Palvin Barbara elnézést kér azoktól, akiket esetleg megbántott Beismerte, hogy nem volt jó ötlet így posztolnia a képet, ami alatt a Las Vegas-ban történtekről ír.
Hoppá: fordulat Neymar és Palvin Barbara kapcsolatában - kép Sokan arról pletykálnak, hogy a brazil klasszis és a magyar modell egy párt alkot.
Hírek délutánra: cicaharc a Szex és New York szereplői közt! És még: Hugh Hefner özvegye csak örökölt valamit, Palvin Barbara pedig nagyon élvez egy hamburgert.
Palvin Barbara kúlságból csillagos 5-ös Palvin Barbi egymást után 3 szexi szerelésben vette be Párizst

TGM: Ki a fene az a Palvin Barbara? A filozófus, aki fel merte tenni a mindenkiben ott motoszkáló Nagy Kérdést!
Hamilton szomorú, de nem Palvin Barbara miatt A világbajnoki pontversenyben vezető Lewis Hamilton szerint az egyik legkeményebb verseny tűnik el a naptárból azzal, hogy a Malajziai Nagydíj 2018-tól már nem lesz része a Forma-1-es sorozatnak.
Palvin Barbara olyan szexi fotót posztolt Instán, hogy nem kapsz majd tőle levegőt Mellvillantás és egy apró bugyi.
Ikertornyok: Palvin Barbara és Rihanna összecsomózott felsőben Az egyikük kifutózott, másikuk termékbemutatott így. Talán véletlen az együttállás, talán ez most nagy trend (lesz).
Rövid baráti látogatásra Budapestre érkezett Palvin Barbara Instagram-oldaláról értesülhettünk arról, hogy a mai napot már itthon tölti a magyar popkulturális ikon.
Palvin Barbi hajnalban jött el Neymartól A Sun angol bulvárlap fotói szerint hajnali ötkor távozott a magyar szupermodell, Palvin Barbara abból a kibérelt londoni lakásból, ahová a háromszoros F1-es világbajnok Lewis Hamiltonnal, a PSG-focis...