Háromszor törtek be ugyanoda

Festményt, festőkellékeket, gitárt is loptak Mosonmagyaróváron.

2017. augusztus 13. 9:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Horrorbaleset: így mentették feszítővágóval a sérülteket - képgaléria Összeütközött egy kamion és két személy gépkocsi az 1-es főúton, Mosonmagyaróvár külterületén. A két súlyos sérültet Győrben operálták meg.
Magyar álkoldus család garázdálkodik Ausztriában Több hazai és osztrák Facebook-oldalon feltűnt már annak a mosonmagyar­óvári családnak a története, akik a szomszédos Ausztriába járnak át koldulni méretes Volkswagen kombi autójukkal. A kocsi, amivel...

Friss hírek
Biztosan lesz taxis sztrájk, csak az a kérdés, mikor Nincs türelmük tovább várni arra, hogy fővárosi önkormányzat hajlandó legyen leülni velük a taxisrendelet módosításáról tárgyalni.
Marton László reagált Sárosdi Lilla állítására Rágalomnak tartja, amit a színésznő állít.
Újra jár a 4-es villamos Budán A teljes vonalon visszaállt a közlekedés.
Itt a figyelmeztetés: jó nagy köd lesz holnap Tizenhárom megyére adtak ki figyelmeztetést péntekre.
Meghívó a migránsoknak Európába A LIBE által megszavazott dublini szabályozás reformtervezete meghívót jelent a migránsoknak Európába.
Volt fideszes is támogatja a baloldal egyik üdvöskéjét A kétharmadot technikailag megbuktató Kész Zoltán bejelentette, újra elindul a választáson Veszprémben. Várja a támogatókat.

Öt helyre is betört Mosonmagyaróváron egy férfi A rendőrök elfogták a tolvajt.
Magyar Kupa: hatalmasat bukott a másodosztályú csapat Az élvonalbeli klubok zökkenőmentesen vették az első fordulót, a Mosonmagyaróvár viszont csúnya pofonba szaladt bele.

Top hírek:
Vallatószobát és hazugságvizsgálót találtak a szcientológusoknál? - a 24.hu így értesült Harminc helyre szállt ki összehangoltan a rendőrség és a NAV, elképesztő dolgokra leltek állítólag.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.
A Vígszínház a zaklatási ügyről: azt gondoljuk, amit a Katona Van-e dolga a magyar színházaknak a Weinstein-üggyel és Sárosdi Lilla vallomásával? Ezt szerettük volna megtudni az elmúlt napokban. Hétfő óta leveleztünk a színházakkal, hogy pontokba szedett kérdéseinkre konkrét válaszokat kapjunk. Alább közöljük ezeket, az olvasó pedig döntse el, melyiket díjazza tapssal.
Donald Trumpot bírálta az amerikai ügyvivő Budapesten Nem ért egyet saját elnöke külpolitikájával, példátlan és furcsa megjegyzés egy amerikai diplomatától.
Életveszélyes állapotban van a lány, akit elgázolt a HÉV Zsófialiget megállóhelynél szorult egy fiatal lány az egyik HÉV-szerelvény alá.
Így készült a legújabb Gyilkosság az Orient Expresszen Lessen bele a hollywoodi film kulisszatitkaiba.