Hármas karambol Zalaegerszegen

Nem esett baja senkinek.

2017. augusztus 13. 9:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Zalaegerszeg nyerte a teke világkupát Német ellenfelüket győzték le a döntőben a mieink.
Ray Cooney bohózatot mutatnak be Zalaegerszegen A Család ellen nincs orvosság című darabot Besenczi Árpád állította színpadra a Hevesi Sándor Színházban, aki egyben játszik is az előadásban. [...] Bővebben!
Szatírt keresnek Zalaegerszegen, ki ismeri fel? fotó Egy fiatal férfi szeméremsértő módon viselkedett kedden délelőtt egy zalaegerszegi kerékpárúton.
Lemaradtunk egy nagy autóipari beruházásról Zalaegerszeg helyett Szlovéniába megy az összeszerelő-üzem.
Engedély nélküli gyógyszerekkel sefteltek Zalaegerszegen

Lopásra vette rá 4 éves fiát a férfi - fegyházra ítélték Zalaegerszegen Két év fegyházbüntetésre ítélt kiskorú veszélyeztetése miatt és lopás közvetett tetteseként a Zalaegerszegi Törvényszék pénteken egy férfit, aki élettársával közösen lopásra vette rá négyéves gyermekü...
Zalaegerszeget is behálózza a Vajna-rádió Zalaegerszegen, egy önkormányzati rádió frekvenciáján is megszólalhat nem sokára Andy Vajna kormánybiztos Rádió 1 hálózatának műsora.
Több milliárd forintos felsőoktatási fejlesztést terveznek Zalaegerszegen Pályázati támogatással összesen 5,2 milliárd forint értékű fejlesztés valósulhat meg a zalaegerszegi felsőoktatási intézményekben, ilyen mértékű fejlesztésre a helyi intézmények történetében még nem v...
Rendőröket gyalázott a Facebookon, feljelentették Nem tetszett a Zalaegerszegen autózó férfinak, hogy fényképeznek, lekurvázta a két rendőrnőt, akikhez eljutott a hozzászólás híre.
Ötmilliárdos fejlesztés jöhet a zalaegerszegi felsőoktatásban A polgármester szerint helyi intézmények történetében még nem volt példa olyan fejlesztésre, amilyen most jöhet Zalaegerszegen.
Ellenzéki készülődés az őszi ülésszakra Az MSZP Hajdúszoboszlón, a Jobbik Siófokon tart szerdától kihelyezett frakcióülést, míg az LMP péntektől Zalaegerszegen kezdi meg a felkészülést az őszi ülésszakra és a kampányra.