Már letölthető: újabb hivatalos háttérképek a Galaxy Note 8-hoz

Pár napja még csak egyet tölthettünk le a küszöbön álló Galaxy Note 8 háttérképeiből, most viszont már több mint egy tucatnyit.

2017. augusztus 13. 10:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nagyot durranhat a Galaxy S8 következő szoftverfrissítése Állítólag szoftveresen kaphatja meg a Galaxy S8 és S8+ a Galaxy Note 8 portréfotós kameramódját.
A Samsung megcsinálja, amit az Apple nem tudott Úgy néz ki, hogy csak lesz azért kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó, például a Galaxy Note 9-en.
Az Apple vizsgálja, hogy miért szivárog egyes iPhone-ok akkumulátora Alig néhány esetet jelentettek, de a Galaxy Note 7 fiaskója után nem árt óvatosnak lenni.
Így használhatod a Galaxy Note 8 egykezes módját A trükk sokat segít a mindennapok során, és a Galaxy S8, Galaxy S8+ modelleken is működik.

A két legfrissebb csúcsphabletet értékelte a DxOMark Az Apple iPhone 8 Plus és a Samsung Galaxy Note 8 is felkerült a DxOMark adatbázisába, mobiloknál korábban nem látott eredményekkel.
Ezt tudja a Galaxy Note 8 és a Galaxy S8 videojavítója A Samsung új AMOLED kijelzői önmagukban is elképesztőek, azonban a csúcskészülékeknek van egy extra trükkje a videózáshoz.
A Telenor kínálatában is megvehető a Galaxy Note 8 Most már nem csak az árlistán szerepel, hanem meg is lehet venni a csúcsphabletet. Emellett csomó termék lett olcsóbb.
Így szabd testre a Samsung Galaxy Note 8 navigációs sávját A gombok sorrendje, sőt, még a színek is módosíthatóak a Samsung idei csúcskészülékein.