Trump szerint az atompara élénkíti a guami turizmust

2017. augusztus 13. 9:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump: Kuba felelős a rejtélyes havannai hangtámadásért Az amerikai diplomatáknak maradandó halláskárosodást szerinte Kuba okozta. A hivatalos álláspont egyelőre nem ez.
Ukrán nyelvtörvény: Varsó nem vizsgálná felül Ukrajna uniós megállapodását Lengyelország inkább tárgyalásokkal rendezné a helyzetet.
Így indult Európa felé a hurrikán - gyorsított műholdas videó Rövid videót posztolt a Facebookon az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az Ophelia hurrikán keletkezéséről, "életerős" tombolásáról, majd mérsékletövi ciklonná alakulásáról. A felvételen végig lehet követni a hurrikán, illetve vihar életét egészen a megelőző hét vasárnaptól.
Lázadás miatt letartóztatták a két legfontosabb katalán vezetőt Egy spanyol bíróság rendelte el a letartóztatást.
Felfüggeszti a német hadsereg a kurd pesmergák kiképzését Az észak-iraki Kurdisztán körül kialakult katonai helyzet elmérgesedése miatt a német hadsereg (Bundeswehr) a kurd pesmerga fegyveresek kiképzését szolgáló missziójának a felfüggesztéséről döntött - közölte hétfőn a berlini védelmi tárca egyik szóvivője.
Juncker és May felgyorsítaná a Brexit-tárgyalásokat Fel kell gyorsítani az Egyesült Királyság európai uniós kilépésének feltételeiről folytatott tárgyalásokat a következő hónapokban - közölte hétfői közös nyilatkozatában Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Theresa May brit kormányfő, miután munkavacsorán egyeztettek Brüsszelben.

Top hírek:
Éppen traktort vezet, amikor közelít egy atomrakéta, és nem tudja, mit csináljon? Szerencsére van megoldás!
Lázadás miatt letartóztatták a két legfontosabb katalán vezetőt Egy spanyol bíróság rendelte el a letartóztatást.
További két hónap haladékot kér a katalán elnök Puigdemont levélben javasolt további két hónapnyi egyeztetést a spanyol miniszterelnöknek.
Nem árulja el a katalán elnök, hogy kikiáltotta-e Katalónia függetlenségét vagy sem Carles Puigdemont inkább azt kérte a spanyol kormányfőtől, hogy legyen párbeszéd.
Halálos erdőtüzeket idézett elő a szokatlan októberi kánikula A galiciai kormányfő a portugálokat hibáztatja a tragédia miatt.
3 halálos áldozata van Opheliának A vihar 150 km/órás széllel érkezett meg Írországba. A nő kocsijára rádőlt egy fa.