Kiesett a montreali tenisztorna nagy felfedezettje

A 18 éves játékos egészen az elődöntőig menetelt hazai közönség előtt, ám a fináléba már nem tudott bejutni.

2017. augusztus 13. 10:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Rangos filmfesztiválon mutatják be a Viszkist Varsóban debütál Antal Nimród új filmje, majd megy Chicagóba is. Itthon november végén lesz.
Soha nem iszom bort Drakula jelmezében temették el Lugosi Bélát Lugosi Béla magyar-amerikai színész, minden idők legjobb Drakulája, 135 éve, 1882. október 20-án született. Azok közé a színészek közé tartozott, akik megteremtették Hollywoodot. A siker azonban tragédiát is jelentett számára, mert soha többé nem tudott kibújni a horrorfilmes skatulyából.
Személyvonat és busz ütközött Győr közelében Összeütközött egy személyvonat és egy autóbusz a Kóny és Enese közötti úton lévő vasúti átjáróban - írja a katasztrófavédelem honlapja.
EU-csúcs: Nem megfelelő mértékű az előrelépés a Brexit-tárgyalásokon Még nem lehet továbblépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra.
Titokzatos emberszabású majmok fogait találták meg a kutatók
Itt a tangafarmer, nem mered megnézni Csak a varrás mentén maradt egy kis anyag.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Lázár: A kormány többgenerációs otthonnak tekinti Magyarországot A kormány többgenerációs otthonnak tekinti Magyarországot, ahol a nagyszülők megérdemlik az elismerést, a szülők a támogatást, és a gyermekeknek is példát kell mutatni - mondta a miniszter a 101. Kormányinfón.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Jobbak a régebbi Samsung telefonok, mint az iPhone 8-ak? Nem akárkik állítják Sokan állítják, hogy az új iPhone-ok a világ legjobb telefonjai. Az egyik legnagyobb fogyasztóvédelmi szervezet, a Consumer Reports tesztelői azonban ezt másképp látják.
Öt év börtönt kapott a Gyurcsány-kormány egykori NBH-s főigazgatója Vesztegetés és államtitoksértés miatt ítélték el első fokon.