Több száz háztartásban még mindig nincs áram a Nyugat-Dunántúlon

Kisfeszültségű hibák miatt több száz nyugat-dunántúli háztartásban még mindig nincs áram az előző napok viharai következményeként, a szakemberek továbbra is teljes létszámmal dolgoznak a hiba elhárításán.

2017. augusztus 13. 10:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Budapesten és a Nyugat-Dunántúlon lehet a legjobban keresni, itt van a legtöbb munka Több mutatóban például a foglalkoztatottság vagy a havi nettó átlagkereset terén továbbra is főként a nyugat-dunántúli megyék, így a Kisalföld, valamint Budapest vezetnek, de az ezer lakosra jutó re...
Igazán kellemes időnk lehet ma Napközben kelet felől felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, és délelőttől kezdve már főként csak a Dunántúlon alakulhat ki helyenként kisebb eső, zápor. A keleti, északkeleti ...

Friss hírek
Porosenko: a demonstráció résztvevői vért akarnak Az ország helyzetének destabilizálása az igazi célja a parlament előtt több napja tartó tüntetés szervezőinek, a reformok folytatásáról szóló követelésük pedig csak ködösítés volt - jelentette ki Petro Porosenko ukrán elnök pénteken egy kijevi rendezvényen
Késelés egy lengyel bevásárlóközpontban Késsel támadt több emberre egy lengyel férfi péntek délután egy lengyelországi bevásárlóközpontban
Szájer azt bizonygatta, hogy az Orbán-kormány nem fantomokkal küzd Szájer József állítja: az Európai Parlament illetékes bizottsága megszavazott egy jelentést, amely lényegében megegyezik a Soros-tervvel.
Rekordméretűre hízott a kormány Ha a minisztereket, államtitkárokat és helyettes államtitkárokat is összeadjuk, akkor 297 embernek van kormányzati tisztsége.
Tarlós szerint áprilisig már nem érdemes foglalkozni a Római-parttal Az átengedett, majd elgáncsolt római-parti népszavazás óta hirtelen megváltozott a védmű mellett eddig kardoskodó Tarlós István véleménye.
Óv a lincshangulattól a Magyar Színházi Társaság elnöke Keszég László szerint meg kell értetni a világgal, hogy egy egész szakmára nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt.

Megpróbál kimászni a nap a felhők mögül Lesz olyan része az országnak, ahol sikerül is neki, de nem a Nyugat-Dunántúlon.
Árhullámra számítanak a Nyugat-Dunántúlon A meteorológiai előrejelzések alapján árhullám levonulására számítanak a vízügyi szakemberek a következő néhány napban a Nyugat-Dunántúlon - tájékoztatta a Nyugat-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság vez...

Top hírek:
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.
Ahol az agyhalál külön rovat: Jönnek a kormánybarát zugportálok?
Embercsempészeket fogtak Hercegszántónál Egy szerb és egy macedón férfi akart migránsokat becsempészni az országba.
Köd lepi be a fél országot, itt a figyelmeztetés - térkép Citromsárga, elsőfokú figyelmeztetést tartott érvényben az ország északi és középső megyéire az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a tartós, sűrű köd miatt.
Összeütközött két autó Nyíregyházán Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.
Áder visszadobta a kéménytörvényt, több baja is van vele Megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek pénteken Áder János köztársasági elnök azt a kedden elfogadott törvényt, amely megszüntette a családi házak kötelező kéményseprőipari ellenőrzését. Lázár János miniszter egy nappal korábban még bőszen védte a törvényt - a háztulajdonosok majd el fogják tudni dönteni, kell-e nekik az ingyenes kéményseprés.