Rasovszky Kristóf úszó-világkupát nyert Kanadában

Tíz kilométeren bizonyult a legjobbnak.

2017. augusztus 13. 10:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Story magazin szerint vádat emeltek Hujber Ferenc ellen, mert bántalmazta a feleségét Hujber Ferenc büntetőügyéről közöl részleteket a Story magazinra hivatkozva a Blikk. Arról írnak, hogy Hujber többször is bántalmazta a feleségét, a nőnek meg is ítéltek távolságtartást, a színész vis...
Kanadában drón ütközött repülőgéppel Szerencsére a kisrepülő utasainak az ijedtségen kívül nagyobb bajuk nem esett.
Célfotóval lett meg Rasovszky Kristóf újabb vk-győzelme Folytatta 2017-es menetelését: immár a harmadik győzelmét aratta az idei FINA nyíltvízi úszó Világkupa-sorozatban.
Kanadában kezdett új életet Hujber Ferenc A színész eredetileg úgy tervezte, hogy majd a családja is követi, ám erre aligha kerül sor.
Egy év alatt 47 százalékkal nőtt az eutanáziát választók száma Kanadában Döbbenetes mértékben megnövekedett azon betegek száma, akik a haláluk mesterséges meggyorsítását kérték Kandadában azt követően, hogy 2016 nyara óta már legálisnak számít az orvosi beavatkozás.
A 45 éves hokilegenda talált magának csapatot Minden idők második legeredményesebb játékosa életében először játszik majd Kanadában.

Gázolásos merénylet történt Kanadában Egy férfi egy rendőrt és négy gyalogost ütött el. A kisteherautóban ott volt az Iszlám Állam zászlaja.
Az óceán fölött robbant szét a motorja egy Air France-gépnek Sikerült Kanadában letenni a Los Angelesbe tartó gépet. Darabok hullottak a futópályára.
Először jelent meg nyilvánosan egy párként Harry herceg barátnőjével videók Már jó ideje egy párt alkot, mégse jelent meg még közösen egy párként Harry herceg és Meghan Markle. Méghozzá kéz a kézben sétálgattak. A pár Kanadában az Invictus Games nevezetű, éppen a herceg ál...
Járat törölve: idegenekkel kellett egy szobában aludnia a 14 éves Timinek Kínos szituációba keveredett Vajda Csilla lánya még augusztusban az Air Canada légitársaság miatt. A Kanadában élő magyar család tagja, a 14 éves Timi egyedül utazott a romániai Szatmárnémetibe a nagy...
Mindenki megnyugodhat, nem jön hormonkezelt marhahús Kanadából A magyar kolbász, bor és almalé viszont nagyot mehet Kanadában az új szabadkereskedelmi megállapodás nyomán.
Retro Versenyfutás a halott bajnokkal A vadonatúj Tyrrell a több mint kétórás futamot már nem bírta végig Kanadában, a Ferrari azonban igen. Ezzel Jacky Ickx különleges helyzetbe került: ő maradt az egyetlen a mezőnyből, aki elvehette az ...