Azt hittem, már mindent láttam az interneten, aztán belefutottam a tehénné hipnotizáló videókba

2017. augusztus 13. 11:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Szigorú csapást mér a gyerekek zaklatóira a Fidesz Akit egyszer elítélnek, soha többé nem foglalkozhat gyerek nevelésével, gyógyításával, javasolja Selmeczi Gabriella.
Aszaltszilvával töltött palacsinta rántva
Lábtörés bokaficammal: brutális sérüléssel indult az NBA A LeBron-verésre összerakott Celticsben 6 percet sem bírt Hayward, a Warriors egyből kikapott.
Hatszoros olimpiai bajnokot vádolnak nemi erőszakkal A szintén olimpiai bajnok tornász, Tatjana Gucu 27 év hallgatás után törte meg a csendet. 15 évesen lett áldozat.
Bukást hozna, ha közösen állítana jelöltet az ellenzék Az ellenzéki pártok komoly szavazatvesztéssel számolhatnak, ha egyetlen helyi jelölt mögé állnak be a soron következő parlamenti választásokon derült ki a Századvég Alapítvány legfrissebb felméréséből.
Aszódra sem mehetnek a menekült gyerekek A javítóintézetet alakították volna át. De a fideszes képviselő szerint a város nemet mondott a kvótára és a betelepítésre.

Top hírek:
Követ szállító teherautóval ütközött egy autó Miskolcon, azonnal meghalt a sofőr A két jármű frontálisan ütközött.
Egy cseh biztonsági őr megvert két férfit az üzlet előtt Majd én megtanítalak járni! - üvöltötte az őr verés közben a kerekesszékes férfinek.
Cristiano Ronaldo és Harry Kane egyelőre osztozik a show-n A Tottenham szerezte meg a vezetést, de a Real Madrid a szünet előtt egyenlített.
Szabó László, a Hold Alapkezelő elnöke: volt már részvény-vásárlási láz Magyarországon
Döbbenettel fogadja a CEU, hogy a kormány nem akarja aláírni az általa követelt megegyezést Nem érti a CEU, miért nem akarja a kormány aláírni, majd ratifikálni a már elkészült megegyezést New York és a magyar kormány között. Balog Zoltán értelmetlennek nevezte a megegyezést. A CEU elfogadhatatlannak tartja a kormány lépését.
Klik-vezető: Nem kéne annyit foglalkozni a pedagógushiánnyal Hajnal Gabriella szakmai elnökhelyettes szerint bár a tankerületi központokhoz tartozó iskolák közül körülbelül minden harmadikra jut egy betöltetlen állás, minden rendben van. Nem is érti, miért beszélnek tanárhiányról. Lehet például túlórázni is.