Nikolics és a Fire is hullámvölgybe került

Utolsó öt bajnokiján nem lőtt gólt Nikolics, ebből hármat elveszített a Chicago.

2017. augusztus 13. 10:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megérkeztek a Fire Emblem Warriors első értékelései (3DS, Switch) Japánban már szeptember óta kapható a játék, a nyugati kiadás alig egy nap múlva lesz elérhető.
A mesterhármast szerző Nikolics bekerült a forduló álomcsapatába A Chicago Fire csatára jó eséllyel pályázik a gólkirályi címre.
Pokémon Origins - régóta vártunk egy ilyen játékra, most egy rajongó elkészíti nekünk Már előre tartunk attól, hogy mi lesz a Nintendo reakciója a Pokémon Fire Red 3D-s rajongói remake-je kapcsán.
Az első amerikai űrruhatervet látva előbb gondolnánk egy gyenge sci-fire, mint a holdraszállásra A tervet látva a NASA felkötötte a nadrágot, az évtized végére pedig megvalósult Kennedy elnök álma: embert küldtek a Holdra.
Végre visszatér a számítógépesek kedvenc tévésorozata Végre folytatódik a Halt and Catch Fire.
A világsztárokat elhomályosító Nikolics újabb elismerést kapott A Chicago Fire csatára internetes szavazáson végzett a legjobb négyben.

Ezzel a fegyverrel vág vissza az Amazon az Apple-nek Az új Fire TV "stick" 4K HDR és Dolby Atmos támogatással kecsegtet.
Nikolics egyedül a góllövőlista élén Nikolics Nemanja góljával a Chicago Fire 1-1-es döntetlent játszott a vendég New York Cityvel az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának szombati játéknapján, a magyar csatár immár eg...
Nikolics rájátszásba lőtte csapatát - videók Nikolics Nemanja két gólt szerzett az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján; a Chicago Fire 4-1-re nyert és bejutott a rájátszásba.
Nikolics szenzációs gólpassza is kevés volt az üdvösséghez A Fire 3-1-re kikapott Philadelphiában, Stieberék mesternégyessel szereztek három pontot.
3DS-en is mozog a Fire Emblem Warriors Nemsokára debütál Japánban a musou műfaj legújabb gyermeke a Fire Emblem Warriors. A Koei Tecmo ezidáig csak a Nintendo Switches változatból mutatott felvételeket, most viszont 3DS-en is mozog a játék...
Felújította és jóárasította a legnagyobb tabletjét az Amazon A Fire HD 10 mérete nem sokban változik, az átdolgozott belső miatt egy picit vastagabb lett.