Hamilton: Ha elhagyom a Mercedest, az F1-ből is lépek

Lewis Hamilton igencsak megnyugtatta a Mercedes vezetőit, kis túlzással hűségesküt tett a német márkának. Igaz, egy-két rivális azért mégiscsak érdekli a háromszoros világbajnokot.

2017. augusztus 13. 11:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lewis Hamilton megállíthatatlan volt Amerikában Az Amerikai Nagydíj első szabadedzésén a Mercedes volt az úr.
A Mercedes kipróbálhatta a Bikák szimulátorát Parc Fermé: A Mercedes kipróbálhatta a Bikák szimulátorát
Gyárat nyitna a BMW Oroszországban, a Mercedes már építkezik Új gyárat építene a BMW, egy az utóbbi években csökkenő újautó-piaccal rendelkező országban. Oroszországban az utóbbi időben többen meglátták a potenciált, köztük a Mercedes is.
A Mercedes-Maybach 6 az Iparművészeti Múzeumban mutatkozott Egyszerűen szárazföldi jachtnak becézik a Mercedes-Maybach 6 Cabriolet tanulmányautót. Valóban letaglózó a 6 méter hosszú kabrió, a Mercedes vezető dizájnere személyesen mutatta be Budapesten.11 hozzá...
A Mercedesnek német, a Ferrarinak olasz pilóta nem kell Valamiféle átok ülhet a nemzeti csapatokon a Formula-1-ben, mert az utóbbi évtizedekben Rosberg kivételével a Mercedes német és a Ferrari olasz pilótái mind csúnyán elvéreztek.
Az Igazság ligájában Batman a Mercedes egyik tanulmányautóját hajtja Hamarosan érkezik az új szuperhősös mozi, ám ezúttal az Igazság Ligájának akcióiba csöppenünk. Az autós vonatkozás is izgalmas, Bruce Wayne autója egy nem létező Mercedes lesz.

Formabontó Mercedes koncepcióautó az Iparművészeti Múzeumban Gorden Wagener, a Daimler AG vezető formatervezője bemutatta a Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet koncepcióautót az Iparművészeti Múzeumban.
Folytatódik a Mr. Mercedes-tévésorozat Sikeres a Mr. Mercedes, jöhet a második évad.
Nézd meg már most a 2018-as trendeket - Indul a Mercedes-Benz Fashion Week Ha szereted a trendeket és az elegáns divatbemutatókat, akkor itt a helyed.
Allison elmondja, milyen Hamiltonnal dolgozni James Allison tavaly még a Ferrari mérnökeként kereste kenyerét, 2017-ben viszont leigazolta őt a Mercedes. A brit szakember előtte nem is gondolta, milyen lehet Lewis Hamiltonnal együttműködni.
Brawn is együttérez a Ferrarival A Scuderia egykori technikai igazgatója a Mercedes első emberéhez hasonlóan átérzi a maranellóiak fájdalmát, miután azok újabb műszaki hibáktól hemzsegő F1-es hétvégén vannak túl.
A Mercedes elmondta, mi a helyzet Hamilton motorjával A brit F1-es pilóta suzukai győzelme után szokatlan vibrációt észlelt az erőforrás felől, a Mercedes sportigazgatója pedig kifejtette, hogy a csapat oldalán mit láttak a telemetrián keresztül.