Sokan vannak áram nélkül a vihar miatt

Több száz háztartásban nincs áram a Nyugat-Dunántúlon.

2017. augusztus 13. 10:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ausztriába ingázó munkavállalókat segítő projekt indult a Nyugat-Dunántúlon Az Ausztriában legálisan dolgozó, többségében a határon át naponta ingázó munkavállalók foglalkoztatási ügyintézését segítheti a Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugat-dunántúli Regionális Képviselete...

Friss hírek
Szájer azt bizonygatta, hogy az Orbán-kormány nem fantomokkal küzd Szájer József állítja: az Európai Parlament illetékes bizottsága megszavazott egy jelentést, amely lényegében megegyezik a Soros-tervvel.
Rekordméretűre hízott a kormány Ha a minisztereket, államtitkárokat és helyettes államtitkárokat is összeadjuk, akkor 297 embernek van kormányzati tisztsége.
Tarlós szerint áprilisig már nem érdemes foglalkozni a Római-parttal Az átengedett, majd elgáncsolt római-parti népszavazás óta hirtelen megváltozott a védmű mellett eddig kardoskodó Tarlós István véleménye.
Óv a lincshangulattól a Magyar Színházi Társaság elnöke Keszég László szerint meg kell értetni a világgal, hogy egy egész szakmára nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt.
Most emeltek vádat Rékasi Károly két évvel ezelőtti motorbalesete ügyében Rékasi Károlyt többször műtötték, sokáig lábadozott, emiatt kiesett egy időre a munkából.
Ismét sűrű köd lepi el az országot Tizenkét megyére és Budapestre adtak ki figyelmeztetést.

Budapesten és a Nyugat-Dunántúlon lehet a legjobban keresni, itt van a legtöbb munka Több mutatóban például a foglalkoztatottság vagy a havi nettó átlagkereset terén továbbra is főként a nyugat-dunántúli megyék, így a Kisalföld, valamint Budapest vezetnek, de az ezer lakosra jutó re...
Igazán kellemes időnk lehet ma Napközben kelet felől felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, és délelőttől kezdve már főként csak a Dunántúlon alakulhat ki helyenként kisebb eső, zápor. A keleti, északkeleti ...

Top hírek:
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.
Embercsempészeket fogtak Hercegszántónál Egy szerb és egy macedón férfi akart migránsokat becsempészni az országba.
Köd lepi be a fél országot, itt a figyelmeztetés - térkép Citromsárga, elsőfokú figyelmeztetést tartott érvényben az ország északi és középső megyéire az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a tartós, sűrű köd miatt.
Összeütközött két autó Nyíregyházán Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.
Áder visszadobta a kéménytörvényt, több baja is van vele Megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek pénteken Áder János köztársasági elnök azt a kedden elfogadott törvényt, amely megszüntette a családi házak kötelező kéményseprőipari ellenőrzését. Lázár János miniszter egy nappal korábban még bőszen védte a törvényt - a háztulajdonosok majd el fogják tudni dönteni, kell-e nekik az ingyenes kéményseprés.
Ahol az agyhalál külön rovat: Jönnek a kormánybarát zugportálok?