Pénzt vagy éveket! - 17. adás 1. rész

Cinthya Dictator és Varga Viktor a Pénzt vagy éveket! stúdiójában küzdhettek a 10 milliós nyereményért. Vajon sikeresen megtippelik a vendégek korát?

2017. augusztus 15. 20:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már a magyar piacon sincs biztos nyereség - hova kerülnek a megtakarításaink? A régi rossz tapasztalatok miatt a magyar kisbefektetők számára méginkább felértékelődött a biztonság fogalma - mind a szolgáltatók, mind pedig a befektetési lehetőségek kiválasztásánál ez az elsődleg...
Hoppá! Majka elszólta magát, mielőtt lenyílt volna a pénznyelő Melyik híresség élte meg az ezredfordulót? Erre kellett válaszolnia Milánnak és Tominak, akik a pénz pakolása során mindent elmondtak a jó válaszról. Miután a fiúk megállították az órát, tovább érvel...
Vicces! Majka hirtelen átváltott ˝finnre˝ Melyik ország 1 eurós érméjén látható egy zeneszerző portréja? erre a kérdésre kellett válaszolnia Zsuzsinak is Ricsinek. A páros úgy döntött, hogy nem tesz pénzt Finnországra, majd egyszer csak Majk...
Börtönbe küldenék a kamu parkolóőröket Romániában Bukarestben mindenki ott parkol, ahol tud, de vannak, akik védelmi pénzt szednek a sofőröktől.
Hürrem szultána nem sajnálja magától a pénzt Meryem Uzerli sem magától, sem a kislányától nem sajnálja a pénzt. Hürrem szultána megformálója  az egyik legjobban fizetett sztár Törökországban, színésznőként és modellként is szépen keres. Egyelőre...
Elsikkasztották a Vöröskereszt munkatársai a pénzt, amit az ebolajárvány megfékezésére kellett volna költeni Több mint 1,6 milliárd forintot loptak el.

Az 50 milliós játszma - 19. adás 3. rész A folytatásban egy anya-lánya páros, Kata és Ildikó igyekeztek minél több pénzt megtartani.
Az 50 milliós játszma - 18. adás 3. rész Verus és Sándor bátran vették az akadályokat, noha egy-egy kérdésnél inkább vakmerőek voltak. Hogy végül sikerült-e pénzt nyerniük az autóra, az a videóból kiderül. 
Nincs pénz a Budapest Hospice Ház fenntartására A gyógyíthatatlan betegeket ellátó intézmény hiába kért az egészségügyi államtitkárságtól támogatást.
A plafonba lőtt, a pénzt a sporttáskába tette Negyven évvel ezelőtt, 1977 őszén filmbe illő, fegyveres postarablás zajlott le a Ferenc körúton, a rablók több mint 130 ezer forintot zsákmányoltak.
Az Európai Bíróság hivatalosan kimondta: a bridzs nem sport Retteghet a sakk is mostantól. A döntés nem elméleti, sok pénz múlhat rajta.
Leküldte a szexshopba vibrátorért a titkárnőjét egy brit konzervatív képviselő De legalább adott rá pénzt.