Hazugságok, amiket minden szülő mond a gyereknek, de észre sem veszi

Inkább szokjunk le róluk, mert a lurkó elveszíti a belénk vetett bizalmát.

2017. augusztus 16. 15:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Használt óvszer a döntő bizonyíték a megerőszakolt egyetemista ügyében Egy férfi orális szexre kényszerítette, a társa pedig megerőszakolta a vád szerint a kolumbiai diáklányt. F. Lászlóék tagadnak, egy használt óvszer lehet a vesztük.
Hazaengedték Benkő Lászlót: "Adja a jóisten, hogy minden rendben legyen!" Az Omega billentyűse laparoszkópos műtéten esett át. A Borsnak sikerült elérnie, ráadásul épp akkor, amikor kiengedték a kórházból. 
Halott gazdájából evett a bernáthegyi Gödöllőn Borzalmas kép tárult András bácsi megtalálója elé: az idős férfi arcát összemarcangolta kutyája, a bernáthegyi hatalmas erővel harapott gazdája holttestébe.
Sok színésze félt Eszenyi Enikőtől Már Eszenyi Enikő igazgatói kinevezése is megosztotta a Vígszínház társulatát, népszerűségét tovább erodálta, hogy megalázza kollégáit.
Elrendelték a nyomozást Hajdú Péter cégügyében A Bors korábbi cikkéből derült ki, hogy a cégpapírokon üzlettársának feltüntetett ukrán nő nem ismeri Hajdú Pétert. Az emiatt született bejelentés alapján kezdeményezett eljárást az ügyészség a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságánál.
Elkerülheted a legrosszabbat, ha már most megveszed a gyerek ajándékát A karácsonyi időszak az egyik legnehezebb, pedig boldognak és könnyednek kellene lennie.

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
Megmenekült a börtön elől Hujber Ferenc titok, ki fizetett Hujber Ferencet még korábban drog birtoklásáért ítélték el, ami miatt 322 ezer forint megfizetésére kötelezték. A színész aki azóta már kiköltözött Kanadába azonban a döntés után azt írta ki közösségi oldalára, esze ágában sincs kifizetni ezt az összeget. Így viszont 75 nap börtönt kockáztatott meg.
10 év után szakított vőlegényével a színésznő - Botrányosan mentek szét Jennifer Hudson csúnya szakításon ment át.
Somló Tamás ma lenne 70 éves - Ritkán látott ikerfiai koncerttel emlékeznek rá Somló Tamás ikerfiai is zenészek, egyikük fel is lép az emlékkoncerten.
Sylvester Stallonét azzal vádolják, fiatalkorút kényszerített hármasszexre, Stallone tagad A vád szerint 1986-ban volt, hogy a sztár és testőre egyszerre kényszerített szexre egy 16 éves lányt.
Ingyenes koncertek és borfesztivál is vár hétvégén: mutatjuk a legjobb programokat A legjobb borok és dokumentumfilmek is idelátogatnak.