KO az év bokszmeccsén

Hatalmas érdeklődés előzte meg Floyd Mayweather és a MMA-harcos Conor McGregor Las Vegas-i bokszmeccsét. Előbbi volt az esélyese a mérkőzésnek, hiszen McGregor sose lépett még a ringbe bokszolni, de nagy legendája a ketrecharcnak, ezért volt különlegesen érdekes meccs. Az elején nagyon szoros volt, sőt McGregor még vitt is menetet, de a negyedik menet körül Mayweather agresszívebb lett, McGregornak pedig feltűnően elkezdett fogyni az ereje.

2017. augusztus 27. 8:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Chelsea támadója Conor McGregornak képzeli magát Lehet, hogy megvan az ír ketrecharcos következő ellenfele?
McGregornak nagy volt a szája, leöntötték sörrel - videó! Ami a szívén, az a száján - nem mindig kellene így tennie...
A nehézsúlyú legenda találkozása saját McGregorjával 1940-ben, avagy a Dempsey vs. Luttrell mérkőzés A 2017. év ökölvívó szempontból egyik legfontosabb mérkőzése, vagy inkább fogalmazzunk így: eseménye a Floyd Mayweather vs. Conor McGregor bokszmérkőzés volt. A szakma a tenyerébe temette az arcát, a

Börtönben is ült McGregor magyar kihívója A netes kíhívásról mesélt a Borsnak a mohácsi amatőr bunyós.
Sokk: magyar kihívója lehet a küzdősportok királyának? - videó Az év szenzációja lenne, ha összejön a mérkőzés, Conor McGregor kezdhet izgulni?
A harmadik bokszoló, aki veretlenül vonult vissza Rocky és Mayweather után jön a sorban, Erdeivel majdnem összeakadt. Olimpiai bajnok is volt.
24 millióra perelik McGregort hajigálás miatt Jó nagy pénzt zsebelt be az MMA-harcos Conor McGregor, de ebből várhatón 72 ezer fonttól (24 millió Ft) kénytelen lesz megválni, ha a bíróság előtt veszít.