Az "évszázad küzdelmében" Mayweather legyőzte McGregort

A nagyváltósúlyú összecsapás Las Vegasban zajlott, és KO-val ért véget.

2017. augusztus 27. 10:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A nehézsúlyú legenda találkozása saját McGregorjával 1940-ben, avagy a Dempsey vs. Luttrell mérkőzés A 2017. év ökölvívó szempontból egyik legfontosabb mérkőzése, vagy inkább fogalmazzunk így: eseménye a Floyd Mayweather vs. Conor McGregor bokszmérkőzés volt. A szakma a tenyerébe temette az arcát, a
Börtönben is ült McGregor magyar kihívója A netes kíhívásról mesélt a Borsnak a mohácsi amatőr bunyós.
Sokk: magyar kihívója lehet a küzdősportok királyának? - videó Az év szenzációja lenne, ha összejön a mérkőzés, Conor McGregor kezdhet izgulni?
A harmadik bokszoló, aki veretlenül vonult vissza Rocky és Mayweather után jön a sorban, Erdeivel majdnem összeakadt. Olimpiai bajnok is volt.
Las Vegas miatt indult per a válltámaszok gyártói ellen Az áldozatokat képviselő kereset gondatlansággal vádolja az eszközök gyártóit.
Előkerült a Las Vegas-i tömeggyilkos évekkel ezelőtti tanúvallomása Magáról beszélt 2013-ban, de a fegyverekről csak érintőlegesen volt szó.

Az áldozatok mosolygó arcai között emlékeznek egy Las Vegas-i parkban A gyógyító kertet mintegy 300 ezer dollárnyi adományból, négy napi munkaórával készítették el az önkéntesek.
Fotó: puskagolyót állított meg egy iPhone a Las Vegas-i tragédiában, így mentve meg tulajdonosa életét Egy nő életét mentette meg a golyót megállító mobil, amely a Las Vegas-i lövöldözés alatt a legjobb helyen volt.
Bújós golden retrieverekkel gyógyulnak a Las Vegas-i túlélők
Mégsem volt magányos farkas a Las Vegas-i mészáros? A helyi sheriff nem fukarkodott a teóriákkal sajtótájékoztatóján, mely legalább annyi kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt
A kezei között halt meg a Las Vegas-i tragédia egyik áldozata, majd a Facebook és egy iPhone révén megható gesztust tett A Siri és a Facebook tette lehetővé, hogy a Las Vegas-i lövöldözés egyik áldozatának szeretteit értesíteni tudja a nő, akinek a kezei között halt meg.
Káosz és újratervezés az MSZP-ben - csütörtök 23.55 Új ember a Fidesz frakció élén - Gulyás Gergely a beinduló kampányról, ellenzékről és a választás tétjéről. Jött, látott, lelépett - bedobta a törölközőt Botka László, káosz és újratervezés az MSZP-be...