GC 2017: Akcióban a Ni no Kuni II

A hétvégén zajlott Las Vegas-ban a GameStop Expo, ahol a Bandai Namco egyik legjobban várt játéka, a Ni no Kuni II is jelen volt, méghozzá egy közel kilenc perces bemutatóval.

2017. augusztus 28. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem lehet többé kibérelni a Las Vegas-i gyilkos szobáját Azt viszont nem tudni, mi lesz a sorsa.
Project CARS 2 - a sajtó véleményét tükrözi a legújabb trailer A Slightly Mad Studios és a Bandai Namco kettőse másodszorra sem tudott hibázni, a Project CARS 2 pedig kihagyhatatlan mindenkinek, aki szereti a versenyjátékokat. Az új előzetes is arra fókuszál, hog...
Megtörte a csendet a biztonsági őr, akit megsebesített a Las Vegas-i merénylő Stephen Paddock őt találta el először.
Makaóban szimulált támadásokkal gyakorolják a Las Vegas-i mészárláshoz hasonló esetek kivédését A rendőrség szerint náluk kisebb a terrorfenyegetettség, de attól még vigyázni kell.
Felébredt a kómából a nő, akit fejbe lőtt a Las Vegas-i merénylő A 27 éves Tina Frost már járni tanul.
God Eater 3 - befutottak az első képek Pár nappal a hivatalos bejelentés után végre az első screenshotokat is láthatjuk a God Eater 3-ból. A Bandai Namco ugyan újabb információkat nem árult el a játék kapcsán, a képek viszont beszélnek hel...

Boldogságkeresés Véres képek és #Prayfor hashtagek. Segítő-biztonsági alkalmazások és személyiségi jogok. Nyomozati információk és terroristák PR-ja. A Las Vegas-i lövöldözés ismét aktuálissá tette a kérdést: terrortá...
Megdőlhet a Las Vegas-i vérengzés eddigi története Az FBI szerint más sorrendben zajlottak a dolgok két hete, amikor 58 embert lőtt halálra egy férfi Las Vegasban.
A Las Vegas-i mészárlásra is emlékeznek a jótékonysági fegyverárverésen a republikánus politikusok Illinois államban Lehet AR-15-ös puskára is licitálni, az ámokfutó Stephen Paddock ilyennel is ölt.
Bepereli a hotelt és a fesztivál szervezőit a Las Vegas-i mészárlás egyik áldozata És a céget is, amelyik azt az eszközt gyártja, mellyel a merénylő átalakította a fegyvereit.
Las Vegas miatt indult per a válltámaszok gyártói ellen Az áldozatokat képviselő kereset gondatlansággal vádolja az eszközök gyártóit.
Előkerült a Las Vegas-i tömeggyilkos évekkel ezelőtti tanúvallomása Magáról beszélt 2013-ban, de a fegyverekről csak érintőlegesen volt szó.