Mark Hamill Google fordítóval tweetelt egy magyar Star Wars VIII: Az utolsó Jedik címlapot

A Google fordító meglehetősen mókásan adta vissza Luke Skywalker megformálójának szavait.

2017. augusztus 30. 21:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezer dollárral jutalmazza a Google az etikus hackereket Különleges bugvadász programot indított a keresőóriás.
Már telepíteni sem muszáj egyes androidos appokat Bő egy évvel ezelőtt jelentette be az Instant Appokat a Google.
Keresztülhúzhatják a kormány tervét a Facebook és a Google ellen Kreatív megoldást agyalt ki a kormány, hogy a reklámköltések nagy részét bezsebelő két multicégen is bevasalják a reklámadót. Egyikük megtámadta a törvényt, és úgy fest, nyerésre áll.
Nem Az utolsó Jedik lesz az egyetlen jó Star Wars-sztori idén Látványos előzetest kapott a novemberben érkező Star Wars Battlefront II videojáték.
40 nap alatt szedett fel 3000 évnyi tudást a Google mesterséges intelligenciája Az AlphaGo Zero 3 nap alatt jutott el oda, hogy 100-0-ra verje az eddigi legfejlettebb go-programot. Azt, ami tavaly legyőzte az emberi világbajnokot.
Szuperbiztonságossá tette a levelező rendszerét a Google 43 dollárért állítólag teljesen hekkerbiztos lehet a Gmail.

Hasznos trükk: így viheti be a Google-naptárt Gmailjébe Az alábbi Chrome-bővítmény megoldja, hogy közvetlenül a levelezőrendszerünkben lássuk a naptárunkat. És ez bizony sokszor jöhet jól.
Közös VR-sorozattal rukkol elő a Discovery és a Google - itt az előzetes A Discovery Communications és a Google bejelentette együttműködését.
Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - nézegess látványos képeket a legújabb előzetesből Kaptunk egy csomó jelenetfotót a következő Star Wars mozi legutóbbi traileréből.
Elképesztően nagyot ment a Star Wars: Az utolsó Jedik új előzetese A debütálását követő 24 órában minden idők egyik legnagyobb nézettségét produkálta a trailer.
Budapest lehet a fenntarthatóság régiós fővárosa Világszerte a termelésbe bevont új energiaforrások 90 százaléka már megújuló volt 2016-ban, ráadásul 111 nagyvállalat (köztük a Facebook, a Google, a Diageo vagy a Hewlett Packard) is úgy döntött, hog...
Elgépelt két betűt, de rákattintott a keresésre: furcsa dolgot dobott ki a Google Ezért megéri néha kijavítatlanul hagyni a hibát.