Mándoki leginkább Hegelről és Kantról cseveg Orbán Viktorral, de nem hiszi, hogy ezért kapott volna 1,4 milliárdot a kormánytól

A másfél milliárddal kitömött zenész gyakran tart otthon kultúresteket politikusoknak.

2017. augusztus 31. 7:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Világi Oszkárral DAC-fociról, üzletről, magyarságról és Orbán Viktorról "Kisebbségi létből jövök, így mindig meg akarom érteni a másik felet- magyarázza Világi Oszkár, a dunaszerdahelyi focicsapat, a DAC tulajdonosa és a Slovnaft - A MOL szlovák leányvállalta - elnöke. A ...

Friss hírek
Szent a béke Stohl és Ancsika között Elhívta a családját a Sztárban sztár felvételére Stohl András, hogy örömet szerezzen korábbi párjának és kislányának. Ancsika kilencéves kislányukkal, Franciskával nézte végig a mű­sort, amely után külön autóval mentek haza: a zsűritag vélhetően új szerelméhez, Évához, Ancsika pedig kislányukkal és két barátnőjével távozott.
Overdose csikója is csodaló Hatalmas karriert jósolnak a magyar csodaló, Overdose kétéves csikójának. Rose Fire rögtön megnyerte első versenyét, és zsokéjával máris a világbajnokságra készül.
Önfeledten szerette a nézők előtt Rékasi Pikali Gerdát Hatalmas ünneplésben részesítette a publikum a visszatérő Rékasi Károlyt a József Attila Színházban. A két színész a meghitt jelenetekben arról is megfeledkezett, hogy a színpadon áll.
Három műtétet vállalt a babáért Kapócs Zsóka Hat évig küzdött, hogy gyermeke legyen, de állítja, minden fájdalom megérte. Az ötödik hónapba lépett a színész-lakberendező. A terhessége félidejéhez érkezett kismama először mesélt megpróbáltatásairól.
Pásztortáska: vérzéscsillapító, a menzesz őre A pásztortáskát vérzéscsillapításra már Néró császár görög orvosa is használta. Emellett az erek tisztán tartására, meszesedésre is ajánlják. Mikor gyűjtsük és hogyan fogyasszuk? ...
Napi horoszkóp - október 24 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Trump: Orbán egy erős és bátor miniszterelnök Az amerikai elnök találkozni akar Orbán Viktorral.
Egészen váratlan helyen találkozott olvasónk Orbán Viktorral Szamoáig ér a jóhírünk.

Top hírek:
Budapesten vége a rémes időnek, a Dunántúlon még érvényben marad a riasztás Nagy szélre figyelmeztetnek, de már a másodfokú riasztást is visszavonták.
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Áder János esernyő kíséretében vonult fel a Kossuth téren
Varga: A nemzeti egység és az egységes kiállás a legfontosabb Köszönettel tartozunk annak a generációnak, amelyik 1956-ban megmutatta, hogy egy diktatúrával, egy elnyomással szemben is érdemes képviselni a magyar érdekeket.
Sziámi ikrek születettek a Gázai övezetben A hasuknál és a medencéjüknél nőttek össze a lányok.
Momentum: Nem hagyjuk, hogy Orbán elvegye a szabadságunkat! Most nem kell tankok ellen harcolni, elég csak ikszelni, mondta Fekete-Győr András. Pár százan vettek részt a Momentum Mozgalom Szabadság téri rendezvényén.