Beindult a FelcsútEszékVideoton-háromszög

A Felcsút igazolt egy futballistát Mészáros Lőrinc horvát csapatától, ami gyorsan kapott egyet a Viditől.

2017. augusztus 31. 9:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Videoton-Felcsút: 20 Szakkommentátorunk a helyszínről jelenti: A Miniszterelnök Úr 2-es számú csapata legyőzte a Miniszterelnök Úr 1-es számú csapatát a Miniszterelnök Úr távollétében. Pinyő mester elég morcosnak tűnik. A...
Botrány a Felcsút-Fradin, ezért adott büntetőt a bíró Pintér Attila visszanézte és azt látta, nem kétséges, Otigba rúgott. De melyik lábával? Doll kiborult.
Otthon tartott egy pontot a Felcsút a Fradi ellen Egy-egy pont a Felcsút és a Fradi zsebében.
Mészáros házibajnoksága: elverte a Felcsút az Eszéket Természetesen a Pancho Aréna adott otthont a barátságos találkozónak.
Exkluzív klub alakul Felcsút környékén itt a térkép Egyre többször ütköznek a turisták kerítésekbe Bicske és Felcsút környékén, amelyek elzárják a politikai és a gazdasági elit világát a földi halandók elől.
Kétgólos hátrányból nyert a Fradi, otthon kapott ki a Felcsút A Videoton fordulatos mérkőzésen verte a DVTK-t, az Újpest a Debrecennel ,a Haladás a Mezőkövesddel nem bírt. Az NB I 11. fordulójának eredményei.

Nem játszhat együtt Orbán két kedvenc csapata Felcsúton Hiába minden, nem Felcsúton lesz a Felcsút-Székesfehérvár meccs.
Személyeskedett Mészáros Lőrinc egy újságíróval Oroszi Babett és erre Felcsút polgármestere is emlékezett korábban az RTL Klubnál dolgozott, már akkor is kérdezte Mészárost, ha tudta.
Mészáros Lőrinc nem indul többet a polgármesterségért Fizikailag nem tudok állandóan jelen lenni mindenütt - indokolt Felcsút százmilliárdos polgármestere.
Újabb magyar stadion borult sötétségbe Felcsút után a magyar fővárosban is áramszünet okozott gondot a magyar élvonalban.
Karas Monika: A Médiatanács minden döntése bíróság előtt megtámadható A Médiatanács vezetője, aki gyakorlatilag nem áll szóba a sajtóval, most kénytelen volt válaszolni, és elárulta, miért hagyják, hogy Mészáros Lőrinc és Andy Vajna bekebelezze a magyar médiapiacot.
Titokban készül valami nagy dobásra Zánkán Mészáros Lőrinc Zárt ülésen tárgyalt róla az önkormányzat, és nem is adnak róla információt. A helyiek borhotel építéséről beszélnek.