Videó: Ki mit ígér a nyugdíjasoknak? - Molnár Gyula beszéde

A Nyugdíjasok Országos Szövetségének pártelnöki fóruma.

2017. augusztus 31. 16:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem tárgyalnak a Jobbik-kal Kizárt, hogy a Jobbikkal szövetkezzen az MSZP. Molnár Gyula pártelnök úgy fogalmazott, a keselyűknek nem kell tovább keringeni fölöttünk. Ezzel válaszolt Vona Gábor Jobbik-elnök levelére, amelyben a b...
AZ MSZP döntött: saját miniszterelnök-jelölt nélkül akarja legyőzni Orbánt Botka visszalépése után arra jutottak, jobb kívülről keresni egy civilt. Kezdődhet a casting. Molnár Gyula üzent az MSZP teste felett repkedő keselyűknek is.
Keményen visszaszólt az MSZP elnökének a közvéleménykutató cég vezetője Szánalmas a közvélemény-kutatásokra mutogatni, bátrabb volna tükörben nézni így reagált a Molnár Gyula által betámadott Medián vezetője a kritikákra.
Molnár Gyula: mindenki ellenünk volt "Nem tehetünk mást, tudomásul vesszük Botka László döntését."

Gyurcsányék hátat fordítottak, hiába engedne az MSZP Molnár Gyula együttműködést ajánlott a DK-nak, ám a párt többet várt.
Gyurcsány jön, Botka megy? Nem talált fogadókészségre az MSZP miniszterelnök-jelöltjének, Botka Lászlónak az ajánlata, hogy a listás helyek felét a demokratikus ellenzék kapja meg. Egyedül a liberálisoknak tetszett a lehetőség...
Molnár Gyula: meglehet a 30 százalék körüli támogatottság is Többek között a Jobbikról, a kormányzati felkészülés szakértői hátteréről, az összefogásról és a támogatottságról beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában Molnár Gyula, az MSZP elnöke.
Lattmann is színre lépett - Az MSZP szerint téved Molnár Gyula: a szocialistáknak egyetlen testülete sem foglalkozott ezzel a kérdéssel.