Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - így néz ki BB-8 gonosz ikertestvére

A Spheronak köszönhetően most már BB-8 gonosz hasonmását is irányíthatjuk a mobiltelefonunkkal.

2017. szeptember 1. 10:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem Az utolsó Jedik lesz az egyetlen jó Star Wars-sztori idén Látványos előzetest kapott a novemberben érkező Star Wars Battlefront II videojáték.
Magyarul sem kevésbé ütős Az utolsó Jedik trailere Itt a szinkronos előzetes, a porg még mindig cuki, van sok csata, sötét oldal, miegymás.
Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - nézegess látványos képeket a legújabb előzetesből Kaptunk egy csomó jelenetfotót a következő Star Wars mozi legutóbbi traileréből.
Elképesztően nagyot ment a Star Wars: Az utolsó Jedik új előzetese A debütálását követő 24 órában minden idők egyik legnagyobb nézettségét produkálta a trailer.
Rajong az elhunyt Carrie Fisherért a kutyája - fotó Szívfacsaró képet töltöttek fel a Carrie Fisher kutyájának, Garynek létrehozott Instagram-profiljára. A fotón a francia buldog bűvöli a tévéképernyőt, amelyen a Csillagok háborúja filmsorozat következ...
A főszereplő máris a Star Wars-plakát paródiáin kacag rajongóival A közösségi oldalait remek humorral menedzselő Mark Hamill is megosztotta a decemberben érkező Az utolsó jedik plakátjának legjobb paródiáit.

Minden, ami a Star Wars: Az utolsó Jedik új traileréből kiderül A várva várt új Star Wars-előzetesben számtalan részlet és apró infómorzsa van elrejtve a decemberben érkező filmről. Kielemeztük az elejétől a végéig.
Jön Az utolsó Jedik: de mikor lesz a legelső vetítés? Két hónappal a magyarországi premier előtt, kedd délelőtt indul a jegyértékesítés a 8. Star Wars filmre. A Cinema City Magyarország a Portfolio-t arról tájékoztatta, hogy a Star Wars: Az utolsó...
Star Wars: Az utolsó Jedik - megvan, mikor kezdődik a jegyértékesítés, jött egy ízelítő is Kedd hajnalban láthatjuk először a Star Wars: Az utolsó Jedik új előzetesét, de nem ez lesz a hét egyetlen izgalmas eseménye.
Nyugi, Luke Skywalker nem fog porgot enni a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik-ben A karaktert játszó Mark Hamill megnyugtatta a rajongókat, akik az új lények testi épségéért aggódtak.
Star Wars: Az utolsó Jedik - ez lesz a franchise leghosszabb filmje A Star Wars sorozat történelmének leghosszabb moziját kapjuk, és valószínűleg jó okkal. Rengeteg dolgot kell belesűríteni a következő részbe.
Star Wars: Az utolsó Jedik - megvan, mikor jön a következő előzetes? Úgy látszik sikerült megerősíteni, amit Mark Hamill véletlenül elkotyogott: a következő Star Wars: The Last Jedi trailer egy focimeccs szünetében érkezhet.