Putyin elmondta, miről beszéltek Orbán Viktorral

"Sohasem fukarkodunk."

2017. szeptember 1. 18:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Orbán Viktorral egyeztetett a fő román kormánypárt elnöke Liviu Dragnea biztosította Orbán Viktort, hogy Románia megoldja a marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnázium helyzetét.

Friss hírek
Torokfájás: mikor utalhat daganatra? A visszatérő vagy tartós torokfájást és köhögést érdemes komolyan venni. Ezek a hétköznapi tünetek akár daganatos megbetegedésre is utalhatnak. ...
Dübörög a hazai magánegészségügy Az elmúlt öt év rendkívüli változást hozott a magánegészségügyi piacon, újabb és újabb befektetők látnak fantáziát ezen a területen - mondta Jászkuti Bertalan, a Heal Partners alapító ügyvezetője egy szakmai konferencián Budapesten. ...
Sarka Kata: A lányom a szövetségesem Kislánya emlékezetessé tette Sarka Kata utolsónak ígért tévés szereplését, ahol még szót ejt a magánéletéről. Noncsit hallgatva, anyukája sírva fakadt a TV2 kamerái előtt.
Rejtély: német klinikán találták meg az eltűnt Krisztinát Rejtélyes körülmények között veszett nyoma egy négygyermekes magyar édesanyának. A 47 éves Farkas Krisztina eltűnését október másodikán jelentették be. Többedmagával éppen a németországi munkahelyéről tartott hazafelé, amikor egy nürnbergi pihenőmegállónál, hajnali két óra magasságában nyoma veszett.
Szilveszter gazda: apa vagyok! A DNS-teszt csalhatatlanul bebizonyította: gyermeke született Szilveszter gazdának. A kisfiút ugyan nem várta az egykori valóságshow-hős, de kész felnevelni.
Gyógynövények, melyek segíthetnek fogínygyulladás esetén Fáj, vérzik és duzzadt a fogínye? A gingivitis, azaz a fogínygyulladás sokunk életét keseríti meg. Erdők-mezők patikája azonban ilyenkor is segítségünkre lehet, ha tudjuk, milyen gyógynövények enyhíthetik panaszainkat. ...

Juncker nem pingpongozik Orbán Viktorral Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke találkozni fog Orbán Viktorral Tallinnban, a digitális uniós csúcstalálkozón, ahol a bizottság vezetője kész bármiről megbeszélést folytatni a magyar m...
Fodor Gábor kikotyogta a liberálisok féltve őrzött titkát Ez a baj Orbán Viktorral.

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Mindenkit megdöbbentett, amit az emberi agyban találtak Olyan rendszert sikerült megfigyelni, ami évszázadokig észrevétlen maradt.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erről beszélni olyan, mint hogy milyen volt a napod Fiatalokkal beszélgettünk az előbújásról, a bizalomról és a nyitottságról. Videó.
LMP: a devizahitelesek a vesztesei az MSZP döntésének Az LMP értetlenül áll az MSZP döntése előtt, amely szerint a szocialisták nem járulnak hozzá parlamenti vitanapok kezdeményezéséhez. Az LMP szerint ennek a devizahitelesek lesznek a vesztesei, és nem az érdekükben vitanapot kezdeményező pártok.
Az Üvegember, aki utoljára varázsolt narancsmezben A világbajnoki ezüst- és bronzérmes Arjen Robben a jövőben csak a Bayern Münchenre koncentrál.