Csaknem egy év után nyertek tétmeccsen a finnek

Finnország válogatottja hazai pályán meglepetésre 1-0-ra legyőzte Izland csapatát a jövő évi oroszországi labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának szombati játékjnapján.

2017. szeptember 2. 20:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elárverezik Izland birkaunikornisát
Most, hogy Izland kijutott a vébére
Viking huhogással ünnepelte Izland fogorvos-kapitánya válogatottjának sikerét Eddig az 1,3 milliós populációjú Trinidad és Tobagó volt a legparányibb nemzet, melynek válogatottja foci vb-döntőbe jutott. De ez már a múlt. Most már Izland a legkisebb.
Ahelyett, hogy izlandi csodát emlegetnénk, inkább vegyünk példát róluk! Izland a legkisebb népességű országként kvalifikálta magát az oroszországi focivébére, ezzel is bizonyítva, szó sincs egynyári csodáról. Miközben a mostani csapat tele van légiósokkal, Izlandon a fiat...
Bernd Storckot elnyelte a magyar futball mocsara Izland megmutatta, hogy nem az irgalmatlan mennyiségű közpénztől vagy a stadionoktól lesz jobb a foci. Csak egy nyári sláger volt a magyar foci feltámadása.

Izland történelmet írt: a 330 ezres ország kijutott a vb-re Soha ilyen kis nemzet nem járt futballvébén, Wales és Szlovákia a nap pechese.
EHF Kupa: A Balatonfüred legyőzte Izland bajnokát A magyar csapat öt góllal bizonyult jobbnak az EHF Kupa selejtezőinek második körében.
A 300 ezres Izland egyenes ágon juthat ki a világbajnokságra Kis nép, nagy foci.
Izlandon 400 év után eltörölték a baszkok azonnali kivégzését előíró törvényt Valószínűleg Izland legbizarrabb törvényét helyezték hatályon kívül a közelmúltban, amikor a sziget északnyugati részén eltörölték a rendeletet, amely minden baszk azonnali kivégzésére szólította fel ...
Tucatnyi új halfaj jelent meg Izland vizeiben Harmincegy új halfajt észleltek az Izland környéki vizekben 1996 óta, mivel az Atlanti-óceán vízének melegedése nyomán a halak az északabbra vándorolnak.
Félelmetes halálnadrágoktól reméltek gazdagságot az izlandiak a 17. században Izland a 17. században nem az a hely volt, ahol bárki szívesen élt volna. Különösen így volt ez a parasztok esetében, akik a gazdagokkal ellentétben nem kőkunyhókban éltek, így pedig a mindennapos ter...