Régi rádiósokat lehetetleníthetnek el Vajna kedvéért

Több mint húszéves múltú magyar családi médiavállalkozás kerülhet bajba, miután a Médiatanács szemet hunyt a velük szemben pályázó Andy Vajna kormánybiztos pályázatának súlyos hiányosságai felett Békéscsabán.

2017. szeptember 4. 7:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megint egész héten rongyossá verték a TV2 Tényeket Továbbra is vergődik Andy Vajna kereskedelmi tévéjének hírműsora, mely egyetlen nap sem tudta érdemben megközelíteni az RTL Híradó nézettségét még a TV2 által favorizált 18-59-es korosztályban sem.
Lemondott Andy Vajna rádiójának első embere Bakai Mátyás meglepetésszerűen távozott az ügyvezető igazgatói posztjáról.
Reagált a vádakra Andy Vajna Kiugróan magas támogatást kapott Vajna Tímea üzlettársának filmje. Állítólag a tehetség döntött.
Lezárult Vajna üzlete, a birodalom része lett a Bors Lezárult a Borsot is kiadó Lapcom Zrt. megvásárlása - jelentette be az új tulajdonos, az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó AV Investments leányvállalata, az Avalue Befektetési Kft.
Stohl pénzért ment Vajna tévéjéhez, Nagy Zsolt Simicskáéban tüntetett Azt mondja, fontos a megszólalás, a kiállás. Ő inkább Schilling Árpád mellé áll.
Szétretusált képet kapott szülinapjára Vajna Tímea Ráadásul a celebek házifotósától.

Andy Vajna médiauralma ellen tiltakoztak Győrben Civilek szerveztek vonulást a filmügyi kormánybiztos által felvásárolt Kisalföld szerkesztőségéhez, ahol több ellenzéki párt képviselője is felszólalt.
Exkluzív videó: Durván beszóltak Vajna Timinek a luxusfeleségek A második epizód sem lesz kevésbé botrányos.
Megakasztotta a Médiatanács az ellene indult pert Emiatt elképzelhető, hogy a bíróságnak nem is lesz lehetősége megállapítani, hogy a Médiatanács a Vajna-féle Rádió 1-et szabálytalanul próbálta frekvenciához juttatni. A Vajna-féle Rádió 1 ügyvezetővá...
Ingyenes képzéseket indít a Filmalap Vajna szerint nem akadémiai jellegű, hanem gyakorlati képzésekre van szükség.
Budapestre jöhet Arnold Schwarzenegger Andy Vajna itt forgatná vele a következő Terminátor-filmet.
A zalaegerszegiek is hallgathatják végre Andy Vajna rádióját Jutalmazott és büntetett is a Médiatanács az e heti ülésén.