Hárommilliárdos alap Baku tervei számára

Két éven át működött az a közel hárommilliárd dolláros titkos pénzalap, amelyből az azerbajdzsáni vezetés vesztegetési pénzeket fizetett ki európai politikusoknak, újságíróknak és üzletembereknek, hogy csupa jót mondjanak a kaukázusi államról. A korrumpált politikusok között az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének számos képviselője szerepel.

2017. szeptember 6. 12:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Utoljára akar ilyet átélni a Renault A Renault egyik szeme sír, a másik nevet. Baku után másodszor nyert futamot a francia erőforrás, ugyanakkor a gyári istálló olyat élt át, amit nem szeretne még egyszer ebben az évben.

Friss hírek
Nagy kasza a nyugdíjasok juttatása Csaknem 90 milliárd forintba kerülhetnek a nyugdíjasoknak novemberben és decemberben szánt pluszjuttatások.
Emlékszünk még a nyolcvanas évek raliszörnyeire? Visszatértek! Csak kicsit másképp... Parc Fermé: Emlékszünk még a nyolcvanas évek raliszörnyeire? Visszatértek! Csak kicsit másképp...
Asia Argento elhagyja hazáját a Weinstein-botrány miatt Az olasz közvélemény a színésznő ellen fordult. Többen azt mondják, megérdemelte, ami vele történt.
A migráció céltáblájának közepébe került Magyarország A Európai Unió szakbizottságának javaslata a migráció céltáblájának középpontjába helyezi Magyarországot - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.
Összkerékhajtás jöhet az F1-be A technológia folyamatosan fejlődik az F1-ben, az összkerékhajtás pedig opció is lehet a jövőre nézve - négy csapatfőnök nem zárja ki ennek alkalmazását autóikban.
Klikk politikai tartalmú szolgáltatások Az amerikai Szilícium-völgyből származnak a jelen és a jövő urai: többnyire fiatal vállalat­vezetők, akik számítástechnikai újítások révén hatalmas vagyonnal rendelkeznek, s egy gombnyomásra vannak több milliárd ember személyes ügyeitől, szokásaitól, vágyaitól, politikai meggyőződésétől. Ők az amerikai liberális elit szószólói, magatartásuk számosaknak példa.

Három vereséggel utazunk haza az Eb-ről Baku - A németek ellen is csak szettet nyert női válogatottunk.
Távozik az elmúlt idők legdurvább lefizetős botrányának egyik főszereplője Lemondott az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének elnöki tisztségéről Pedro Agramunt.

Top hírek:
28 migránst fogtak a románmagyar határ közelében A menekülteket a NagycsanádKiszombor határátkelőhely körzetében állították meg.
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Óriási: Babos Tímea egy év után újra a TOP10-be kerül Mindezt annak köszönheti, hogy Andrea Hlavackovával megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán. Idén ez volt a negyedik győzelmük.
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
Vasárnap délutánig kirándulóidő, az ünnepen szakadó eső várható Reggelenként már elkel a télikabát.
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.