Vajna Timi most nem szexin vetkőzik, hanem szexin öltözik - videó

Vajna Tímea legújabb Instagram-posztjában ismét megmutatja a bájait, ezúttal a klip elején hentereg fehérneműben, majd folozatosan magára ölti ruháját. A filmügyi kormánybiztos Andy Vajna felesége ezúttal két cicáját is bevetette a siker érdekében.

2017. szeptember 6. 14:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Reagált a vádakra Andy Vajna Kiugróan magas támogatást kapott Vajna Tímea üzlettársának filmje. Állítólag a tehetség döntött.
Szétretusált képet kapott szülinapjára Vajna Tímea Ráadásul a celebek házifotósától.
Egy kicsit most ön is Vajna Tímea lehet Aaron Speiser színészmester Budapestre jön, hogy a Magyar Nemzeti Filmalap akadémiáján tanítson.
Vajna Timi megkapta a magáét - Fotója miatt röhögnek rajta a Facebookon A pomázi Vajna Tímea kifigurázta a sztárfeleség egy újabb fotóját.
Látta már Rúzsa Magdi gigantikus gyémánt karikagyűrűjét? Vajna Timi gyémántboltjából szerezte be a csillogó-villogó darabot.
Eljött a nap: Ördög Nórát melltartóban láthatjuk Vajna Tímea pedig összemellbimbózza a szemünket. Mai instahíradónk témája: szép magyar nők, csábos öltözetekben.

Vizes fehér pólóban hentereg a homokban Vajna Timi Ugye tudják, mit tesz a víz a fehér pólóval? Mutatjuk!
Így néz ki Vajna Tímea egy Beverly Hills-i munkanapja Egy pillanatkép arról, hogy milyen is az #officeday meg az #officelife.
Szexi orosz modellre cserélte a nejét James Rodriguez - fotók Nagyon úgy tűnik, hogy egy orosz modellel, Helga Lovekatyvel kavar James Rodriguez. A Bayern Münchennél kölcsönben játszó kolumbiai futballista ugyanis intenzív Instagram-életet él a közösségi oldalon...
Andy Vajna tévéjében idős férfiak fiatal lányokkal jönnek össze A két Lotti a Veled is megtörténhetre vetette rá magát.
Karas Monika: A Médiatanács minden döntése bíróság előtt megtámadható A Médiatanács vezetője, aki gyakorlatilag nem áll szóba a sajtóval, most kénytelen volt válaszolni, és elárulta, miért hagyják, hogy Mészáros Lőrinc és Andy Vajna bekebelezze a magyar médiapiacot.
Néha Mészáros Márta kanapéján aludt a még szegény Habony Árpád Ennek ellenére oda sem köszönt a rendezőnek, amikor összefutottak Andy Vajna éttermében.