Idősebb Grózer jön, ifjabb Grózer marad

Idősebb Grózer György hazatér Németországból, és a Penta Gödöllő női röplabdacsapatának edzője lesz. Ifjabb Grózer György, a német válogatott ütőjátékosa maradna 2020-ig.

2017. szeptember 6. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Száz európai dzsihadistát ítélhetnek halálra Irakban A legtöbbjük Belgiumból és Németországból ment a Közel-Keletre, hogy csatlakozzon az ISIS-hez.
Németország már nem jelent veszélyt Európa békéjére 27 éve írtuk az újraegyesülő Németországból
A német dzsihadista lány akár halálbüntetést is kaphat A 16 éves lány Kelet-Németországból szökött meg, hogy az Iszlám Állam harcosának felesége legyen a szélsőséges erőknek telefonbeszélgetéseken keresztül sikerült radikalizálniuk.
Halálra ítélhetnek egy német tinédzsert Irakban A 16 éves lány Kelet-Németországból szökött meg, hogy az Iszlám Állam harcosának felesége legyen a szélsőséges erőknek telefonbeszélgetéseken keresztül sikerült radikalizálniuk.

Németországból kapott dicséretet a Kaspersky Lab Nem várt helyről biztosítottak támogatást az orosz fejlesztőcégnek.
Elhalasztották az Arsenal-Köln meccset Az Arsenal a szurkolók biztonságára hivatkozva egy órával elhalasztotta az 1. FC Köln elleni Európa Liga-csoportmérkőzés kezdetét. Több ezren érkeztek jegy nélkül Németországból.
Németországból kitoloncolt afgán menedékkérők érkeztek Kabulba Németország visszatoloncolt a hazájába nyolc elutasított afgán menedékkérőt, az őket szállító repülőgép szerda reggel szállt le a kabuli repülőtéren.
Operational Adolf Hitler: Dél-Amerikában kutatott Hitler után a CIA Az éppen most nyilvánosságra hozott - eddig titkos - CIA-dokumentumok megerősítik azokat az Adolf Hitlerről szóló FBI-anyagoknak az értesüléseit, amelyek szerint a náci vezető 1945-ben Németországból ...
Pörgős hetünk lesz minden napra jut valami izgalom Igazán fontos makrogazdasági adat kevés érkezik a jövő héten, egyebek mellett megtudhatjuk, hogyan teljesítettek a hazai szállodák a nyáron, valamint érkezik az ipari termelés második becslése is. A h...