Maga sem tudta Márió, mit adott el varázspor néven

Vegyész elemezte, mit kotyvasztott össze a múlt héten a VIII. kerületben letepert díler. Ez az a szer, amitől a Hős utca környékén szédelegnek.

2017. szeptember 6. 19:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ellopta a posta páncélszekrényét Márió, amiben minden volt, csak pénz nem Az értékesnek gondolt zsákmányt a posta kiskocsiján talicskázta el a betörő.
Nem fogod kitalálni, mit sütött ki Márió! A harmonikás közösségi oldalán mutatta meg, hogy mit készített. Nézd meg te is! 
Eltűnt egy fiatal lány a VIII. kerületben Vivien otthonából távozott ismeretlen helyre.
Éjszaka eldől, hogy milyen lesz a VIII. Star Wars-film Furcsa világ az, ahol már nemcsak a filmekhez, hanem a filmek előzeteséhez is jár egy trailer. Vagyis kettő...
Hoppá! Már megint egy új törvény, amitől tovább nőhetnek a lakásárak A VIII. kerület egy rendeletmódosítással igyekszik ellehetetleníteni a rövid távú lakáskiadók dolgát a kerületben, ezentúl csak akkor adnak hozzájárulást a lakás funkcióváltásához, ha ennek lehetővé.....
Felgyújtotta az ismerősét egy VIII. kerületi kapualjban V. Norbert nem tudott magyarázatot adni a tettére.

Minden erőfeszítés ellenére bármikor összeomolhatnak a 16. századi Titanic roncsai Az összeomlás veszélye fenyegeti VIII. Henrik egykori zászlóshajójának, a dél-angliai Portsmouth egyik múzeumában őrzött Mary Rose-nak a roncsát, amelyet 35 évvel ezelőtt emeltek ki hullámsírjából.
Újabb nagy pofon az Airbnb-nek Jócskán megnehezítette a VIII. kerület önkormányzata azt, hogy újabb lakásokat adjanak ki az Airbnb vagy hasonló szolgáltatások keretében.
Nyugi, Luke Skywalker nem fog porgot enni a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik-ben A karaktert játszó Mark Hamill megnyugtatta a rajongókat, akik az új lények testi épségéért aggódtak.
Az utolsó Jedik lehet a Star Wars leghosszabb epizódja A legfrissebb infó alapján, amely arról árulkodik, hogy kiszivárgott a Star Wars VIII várható játékideje.
Újabb szabálytalanságok Soros drogtanyáján: a kitartottjai egyből kampányolnak a helyért Június 10-én a VIII. kerületi Auróra Kioszk-nál a rendőrség tizenöt vendéget állítottak elő kábítószer-birtoklás miatt. Ennek ellenére augusztusban úgy tűnt, hogy újra kinyithat a szórakozóhely, azonb...
Nyolcvanezer adag drogot foglalt le a rendőrség videó Szombaton este hétkor a VIII. kerületében, a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél egy autót ellenőriztek a rendőrök, melyben találtak 10 kiló kábítószergyanús növényi törmeléket. Az autób...