Eltelt 26 év: így néznek ki most a Família Kft. főszereplői - Fotók

Kiderül, milyenek voltak a sorozat sztárjai akkor, és milyenek manapság.

2017. szeptember 7. 6:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Ez a 8 leggyakoribb szexuális zavar a nőknél A nők szexuális zavarainak hátterében állhatnak szervi és lelki okok egyaránt. Amennyiben az előbbi áll fenn, akkor betegségek is szóba jöhetnek, mint a cukorbetegség, a magas koleszterinszint és a depresszió.
Fogatlan ragadozóra is szavazhat a magyar Balin, domolykó és kövi csík három hal, amely elúszott a döntőig a 2018-as Év hala-választáson. A Magyar Haltani Társaság most szavazásra bo­csátotta honlapján, me­lyik legyen a végső befutó. Dr. Harka Ákos elnököt kértük, segítsen a bemutatásukban, hogy könnyebb legyen a voksolóknak dönteniük. Szavazni december 31-én déli 12 óráig lehet.
A nők köszönetet mondanak nekem szex után ilyen egy férfi escort élete Egy egyedülálló apa mesélt arról, hogyan egyezteti össze a gyereknevelést a munkájával, ami egyébként az, hogy nőket elégít ki.
Végre kiderül, ki Murad szultán álmának fekete lovasa A II. évad 33. részének tartalmából: Murad szultánt már régóta kísérti álmában a fekete lovas, ami egy bölcs szerint azt jelzi, hogy valaki elárulja őt. A fővárost pusztító tűz oltása közben ismét megjelenik a sötét lovas és kiderül: ki van a maszk mögött...
A szultána - II. évad 32. rész (Teljes epizód) 2. évad 32. rész 130. epizód - Kösem szultána rájön, hogy valaki járt a szobájában és a pecsétjét használva árulást követnek el ellene. A feltalálónak sikerül repülnie és ez kitüntetést von maga után. A szultán áthelyezi és megbízza őt.
Töretlen Orbán Viktor népszerűsége Fél évvel a 2018-as választás előtt a felnőtt népesség csaknem kétharmada, és még az ellenzéki szimpatizánsok fele is arra számít, hogy újra Orbán Viktor lesz a miniszterelnök. Ez derül ki egy friss közvéleménykutatásból. A választók többsége elégedett az eredményekkel, amit az Orbán-kormány ...

Emlékszel a Spáh ikrekre? A Família Kft. gyerekszereplői ma 37 évesek Szép Ricsi és Misi megformálója ma is kameraközelben van.

Top hírek:
Kylie Minogue dögös húgával pózol bugyiban - Szexi fotót posztolt kettejükről Dannii Minogue még szebb, mint a nővére.
10-ből 7 magyar elvárja, hogy a munkahelye segítsen pénzt félretenni Az előtakarékoskodással a munkavállaló és a munkáltató is jól jár.
Varga Iza két gyerek életét mentette meg Az újraélesztés világnapján írta ki a Facebook-oldalára a Barátok közt sorozat Nórája, hogy mentett már életet, ami leírhatatlanul jó érzés. Nem is egyszer, kétszer sikerült életet mentenem meséli Iza. Mindkét alkalommal gyermek nyelt félre egy falatot, ezért a Heimlich-fogást alkalmaztam. Nem féltem, pontosan tudtam, mit csinálok.
Átverték Gálvölgyi lányát Újra hallat magáról Molnár Szilárd, aki néhány éve színészek tucatjait verte át. Most Gálvölgyiékkel is összeakadt a bajsza.
Megállítanak, vagy találékonnyá tesznek: határokról és akadályokról Világbajnok snowboardozó, nagyszerű táncos: Amy Purdy elmesélte, hogy küzdött meg az elé gördülő akadályokkal, és hogy jutott el odáig, ahol ma tart.
Egy Skorpió vagy Bak szerint te vagy a legizgatóbb nő, akivel valaha találkozott- Egymondatos horoszkóp: Október 21. Őrjítő hatással vagy a pasikra