Azt mondta a rendőr, ha megmozdulok, kiloccsantja az agyam

Las Vegasban, a McGregor-Mayweather meccs után állították meg ok nélkül az NFL-sztárt.

2017. szeptember 7. 9:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem lehet többé kibérelni a Las Vegas-i gyilkos szobáját Azt viszont nem tudni, mi lesz a sorsa.
Megtörte a csendet a biztonsági őr, akit megsebesített a Las Vegas-i merénylő Stephen Paddock őt találta el először.
Makaóban szimulált támadásokkal gyakorolják a Las Vegas-i mészárláshoz hasonló esetek kivédését A rendőrség szerint náluk kisebb a terrorfenyegetettség, de attól még vigyázni kell.
Felébredt a kómából a nő, akit fejbe lőtt a Las Vegas-i merénylő A 27 éves Tina Frost már járni tanul.
Mókusra, emberre Egy könyörtelen és egyelőre kifürkészhetetlen indítékú lőfegyveres gyilkos 58 főt mészárolt le nemrég Las Vegasban. Ám ha kisarkítjuk a statisztikát, ez azt is jelenti egyben: mintegy 100 millió ameri...
Megdőlhet a Las Vegas-i vérengzés eddigi története Az FBI szerint más sorrendben zajlottak a dolgok két hete, amikor 58 embert lőtt halálra egy férfi Las Vegasban.

A Las Vegas-i mészárlásra is emlékeznek a jótékonysági fegyverárverésen a republikánus politikusok Illinois államban Lehet AR-15-ös puskára is licitálni, az ámokfutó Stephen Paddock ilyennel is ölt.
Bepereli a hotelt és a fesztivál szervezőit a Las Vegas-i mészárlás egyik áldozata És a céget is, amelyik azt az eszközt gyártja, mellyel a merénylő átalakította a fegyvereit.
Las Vegas miatt indult per a válltámaszok gyártói ellen Az áldozatokat képviselő kereset gondatlansággal vádolja az eszközök gyártóit.
Előkerült a Las Vegas-i tömeggyilkos évekkel ezelőtti tanúvallomása Magáról beszélt 2013-ban, de a fegyverekről csak érintőlegesen volt szó.
Az áldozatok mosolygó arcai között emlékeznek egy Las Vegas-i parkban A gyógyító kertet mintegy 300 ezer dollárnyi adományból, négy napi munkaórával készítették el az önkéntesek.
Fotó: puskagolyót állított meg egy iPhone a Las Vegas-i tragédiában, így mentve meg tulajdonosa életét Egy nő életét mentette meg a golyót megállító mobil, amely a Las Vegas-i lövöldözés alatt a legjobb helyen volt.