A csomagtartón esett ki a vétlen autó sofőrje az ütközés után

Vádat emeltek a férfi ellen, aki szilveszteri buli után ittasan elaludt a volán mögött az M7-esen.

2017. szeptember 7. 10:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Új terhet kaptak a családi házban lakók A kötelező kéményellenőrzésről és a házi kutakról is döntött az Országgyűlés kedden. Létrejött a VIZEK, és megemelték a vízkészletjárulék-mentesen felhasználható vízmennyiséget. Változtattak a vízügyesek életpályarendszerén.
A farkasok együttműködőbbek, mint a kutyák Ha az ételről és az életben maradásról van szó, nem számít a dominancia, csak a kooperáció.
Helyreigazítás
A mosolygós pápa halálának körülményeivel kapcsolatban ma is folynak a találgatások 105 éve, 1912. október 17-én született I. János Pál pápa, aki alig 33 napig ült Szent Péter trónusán. Ő volt az első katolikus egyházfő, aki a múlt században született, és az utolsó, aki a huszadik században halt meg.
9 munkahelyét és a haját is elvesztette, mire kitalálták mi baja Jaks Cotten 15 éves kora óta légzési nehézséggel küzdött. A 28 éves nő számtalan tüdőgyulladással megküzdött, állandóan influenzás, depressziós és levert volt, illetve sokszor fáradságra panaszkodott és sok fájdalmat kellett elviselnie. 9 munkahelyről is elbocsátották a betegsége miatt, hiszen az állandó kezelések miatt nem tudott rendszeresen munkába állni.
A franciák büntethetővé tennék az utcai szexuális zaklatást A kormány törvénytervezetet készít elő az utcai molesztálás büntetésére, a szexualitás zaklatás elévülési idejének meghosszabbítására és a gyerekek jobb védelmére.

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).
Először lett japán a világ legjobb Air Race-pilótája
Az Ophelia vihar vörösre festette a Napot, de az eget is
Eldőlni látszik Macedónia helyzete A Zoran Zaev vezette szociáldemokraták győztek a helyhatósági választások első körében, Macedóniában.