Nissan Pulsar Black Edition Európának

Újabb Black Edition limitált szériás változattal dobja fel modellpalettáját a Nissan. Most épp a Pulsar a soros. Már nem az a Soros.7 hozzászólás - megtekintés

2017. szeptember 7. 11:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újabb bizonyíték a Soros-együttműködésre Soros mellett az „Európai értékek” lobbicsoport más jelentősebb donorjai az EB és az EPvalamint az USA és az Egyesült Királyság nagykövetségei.
Mi a közös a csabai kolbászban és a Soros-konzultációban? Bizonyíték van rá, hogy Halász János, a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője erre a kérdésre is kereste a választ.
Soros emberei szavaztak igennel Soros György emberei mindenhol ott vannak Brüsszelben. A magyar származású amerikai milliárdos szervezetei jó kapcsolatot ápolnak meghatározó uniós politikusokkal, nagyon könnyedén tudják befolyásolni...
Szájer azt bizonygatta, hogy az Orbán-kormány nem fantomokkal küzd Szájer József állítja: az Európai Parlament illetékes bizottsága megszavazott egy jelentést, amely lényegében megegyezik a Soros-tervvel.
Hol van a Soros-terv? Orbán is ott van az EU-csúcson, amin a migrációs témákat már meg is beszélték. De a tanácsi következtetésekben nyoma sincs az ún. Soros-tervnek. Miről beszél a kormány?
Lehet, hogy nem véletlen, hogy most adományozta vagyonát alapítványának Soros György Simán lehet, hogy csak adóoptimalizálás volt.

Soros György hatalmas döntése Soros György több mint 18 milliárd dollárt (4716 milliárd forint) utalt át a vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak.
Hadházy Ákos: Az összefogás az ellenzék Soros-terve Tud győzni ma bárki más a választásokon a Fideszen kívül? Tud állítja a Jobbik, az LMP és a Momentum képviselője is. Akkor, ha ők győznek. Kiderült, mi a közös a Soros-tervben és a baloldali összefo...
Újpest mérgezett adománya: krumpli és Kubatov A fideszes újpesti önkormányzat, egyszerűen nem képes önzetlenül segíteni. Most a Soros-tervről kell tájékozódnia, aki az adományban részesül.
Megtorpedóznák a konzultációt Zúzzák be a nemzeti konzultáció kérdőíveit és kapcsolják le a konzultáció honlapját, ezt követeli a Helsinki Bizottság, mert állítólag megsértették a személyiségi jogaikat. A kormány szerint a Soros G...
Parázs vita a Soros-egyetem előtt, egy mikrofon is bekapcsolva maradt Nem engedte a Soros-egyetem egyik munkatársa, hogy az ECHO TV stábja a CEU épülete előtt, az utcán forgasson.
Több külföldről támogatott civil szervezet köthető a Fideszhez vagy a kormányhoz, mint Soroshoz A kormányzati listán egyelőre több kormánykompatibilis külföldről támogatott szervezet regisztrált, mint az úgynevezett Soros-terv tagjai. Ez így egy úgynevezett öngól.