Osvárt Andrea a velencei filmfesztiválon - Merészen kivágott estélyit húzott

Osvárt Andi a Mother! című pszichothriller díszbemutatóján vett részt.

2017. szeptember 7. 12:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Hollywood-i sikerfilmek Budapesten Mila Kunis és Ashton Kutcher, Jennifer Lawrence, Harrison Ford, Tom Hanks és Matt Damon. Csak néhány olyan világsztár, akik az elmúlt években Magyarországon jártak egy-egy filmforgatás miatt. Ezek a hírességek ráadásul úgy jártak-keltek a fővárosban, mintha csak otthon lettek volna. Legtöbbjük nagyon közvetlen volt a rajongókkal.
A Jobbik megmutatta igazi arcát Ha a Jobbik nem kér bocsánatot, akkor nem más, mint egy fasiszta párt. Erről beszélt Zuschlag János a Tényeknek Apáti István nem rég napvilágot látott zsidó-ellenes nyilatkozataira reagálva. Hozzátette, a Jobbiknak kell eldöntenie, mit akar mutatni magáról, és bocsánatot kér-e vagy ...
Az EP megszavazta a kötelező kvótát Az Európai Parlament is kitöltötte a Nemzeti Konzultációs kérdőívet, és egyértelműen a Soros-tervet támogató válaszokat adott. Erről Gulyás Gergely beszélt annak kapcsán, hogy az EP megszavazta a LIBE bizottság által elfogadott dublini egyezmény reformtervezetét. Hozzátette, az intézmény célja egyértelműen egy felső határ nélküli betelepítési kvóta.
45 évig ült ártatlanul Több, mint 45 évig ült börtönben ártatlanul egy férfi az Egyesült Államokban. Családja évek óta küzdött azért, hogy újratárgyalják az ügyét. Wilbert Jones 19 évesen került börtönbe egy nővér állítólagos elrablásáért és megerőszakolásáért. Most 65 évesen szabadon távozhatott. Családja pedig kedvenc ételével várta .
Gyilkos sártenger Görögországban 6-ra nőtt a görögországi villámáradásokban elhunytak száma. Athén környékén még mindig hatalmas a sár és a törmelék. Egyes helyeken még mindig hömpölyög a víz az utcán. Több lakos is arról beszélt, hogy az utolsó pillanatban menekült meg a villámáradás elől. A helyiek szerint húsz éve nem volt ekkora árvíz a .
Teljes élet koraszülötten is A koraszülöttekből is lehet egészséges felnőtt. Erről szól november 17-e, ami 2011 óta a Koraszülöttek Világnapjának számít. Magyarországon évente nyolcezer csecsemő jön világra a 37. terhességi hét előtt, azaz koraszülöttként. Világszinten ez a szám eléri a 15 milliót, de a túlélési esélyek egyre .

Weinstein-botrány: Osvárt Andrea ˝jelzést kapott˝ a producertől Egyre több magyar színész, közéleti szereplő és magánember szólal fel a szexuális botrány ügyében. Osvárt Andrea nemzetközileg elismert színésznő telefonon, Petrás Lilla újságíró a stúdióban fejtette ...

Top hírek:
Nem látogathatják barátai a rehabilitációs intézetben Szaxi Maxit Novai Gábor és Szikora Róbert is szomorúan hajt fejet jó barátjuk, Szaxi Maxi családjának akarata előtt, akik azt kérik, hogy a szaxofonos nyugalma érdekében ne keressék őt fel a rehabilitációs intézetben.
Koós János a vádakról: Hülyeség, hogy bundával nyertük a táncdalfesztivált Mátrai Zsuzsa, a 60-as, 70-es évek sztárja szerint a szerkesztők előre eldöntötték, hogy kik lesznek a befutók a legendás zenei versenyen.
Megmenekült a börtön elől Hujber Ferenc titok, ki fizetett Hujber Ferencet még korábban drog birtoklásáért ítélték el, ami miatt 322 ezer forint megfizetésére kötelezték. A színész aki azóta már kiköltözött Kanadába azonban a döntés után azt írta ki közösségi oldalára, esze ágában sincs kifizetni ezt az összeget. Így viszont 75 nap börtönt kockáztatott meg.
10 év után szakított vőlegényével a színésznő - Botrányosan mentek szét Jennifer Hudson csúnya szakításon ment át.
Somló Tamás ma lenne 70 éves - Ritkán látott ikerfiai koncerttel emlékeznek rá Somló Tamás ikerfiai is zenészek, egyikük fel is lép az emlékkoncerten.
Sylvester Stallonét azzal vádolják, fiatalkorút kényszerített hármasszexre, Stallone tagad A vád szerint 1986-ban volt, hogy a sztár és testőre egyszerre kényszerített szexre egy 16 éves lányt.