Komoly fejtörést okozhat a migránsoknak a legújabb olasz integrációs szabályzat

A szabály olyan "teljesíthetetlen" követeléseket is tartalmaz, mint például a nők tisztelete, az álláskeresés, de az olasz nyelv ismerete sem feltétlen könnyen teljesíthető kritérium egy átlagos migráns számára.

2017. szeptember 7. 14:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Fontos döntést hozott a Penny Market a többi bolt mit lép erre? Vajon mely üzletek lesznek nyitva december 24-én és melyek zárva?
Jövőre már e-motorokat gyárt az Audi Győrben
A Momentum nagyot kockáztat, hogy a hálózat erejét tesztelje Hétfőn kezdi az aláírásgyűjtést a civilellenes törvény visszavonását célzó népszavazásért a Momentum. A párt a mozgósítást és saját országos hálózatának tesztelését is fontosnak tartja a gyűjtés során. Civil szervezetek még nem, de a Fodor Gábor vezette Liberálisok már csatlakoztak hozzájuk.
Gigadugó az M7-esen, kigyulladt egy kamion A rendőrség külön kéri, hogy az autósok fokozott figyelemmel, türelemmel vezessenek.
Közbelép az EU: ezzel próbálják megnyerni maguknak az embereket? Az egyre erősödő ellenhangok miatt új alapelveket fogalmazott meg az EU.
Celebekkel szerepelt a pele eszperente versben, meseversenyben A Magyar Természettudományi Múzeum (MTM) ad otthont pénteken és szombaton a Pelegála és forgatag elnevezésű rendezvénynek, amelyen az előadások és játékos programok mellett kihirdetik az idei év emlőséhez, a mogyorós peléhez kapcsolódó pályázatok díjazottjait is.

Top hírek:
Találtak valamit, ami átírhatja az egész emberiség történetét Egy 260 000 éves koponya boríthatja az eddigi elméleteket. Nagy szakmai viták várhatók.
MENJEN MÁR Szarok én a kocsikra, mondja a Foo Fighters dobosa
Federer hibátlanul zárt a csoportban, Zverev búcsúzott A 19-szeres Grand Slam-győztes és az amerikai Jack Sock jutott legjobb négy közé a tenisz-világbajnokságon.
Kerényi mégis részt vehetett rendezőként a szegedi próbákon Bár a Szegedi Nemzeti Színház korábban azt közölte, a szexuális zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor rendezőként nem folyik már bele A sevillai borbély próbáiba, a Reflektor blog úgy tudja, mégis megtette és ezt nem tette szóvá neki senki.
Nem rejtegetik tovább: nagy bejelentés jön a Teslától Lejárt a kitolt határidő, bemutatják a cég új modelljét.
Tüntetnek az oktatás nyelve miatt Lettországban Több százan tiltakoztak csütörtökön a lett fővárosban, Rigában a Karlis Sadurskis lett oktatás- és tudományügyi miniszter által több hete előterjesztett reformjavaslat ellen, amelynek értelmében a nemzetiségi iskolák három éven belül fokozatosan áttérnének csaknem minden tantárgy lett nyelven történő oktatására.