Durva lehetett erre ébredni: volt még valaki az ágyban a buli másnapján

Azonnal lefotózta a telefonjával.

2017. szeptember 7. 16:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Spórolt pénzükön minden évben Ghánába utazik Sena Dagadu családjával - Propaganda 2017. ősz 4. adás 1. rész Még 2003-ban forgatott Till Attila és a Propaganda MC Senával, ekkor még nem volt se szólóalbuma Senának, és az Irie Maffia sem létezett. Persze már javában zenélt Sena, aki elmondta véleményét Tillának akkori önmagáról. A rapper, énekesnő mesélt édesapjához fűződő viszonyáról, hogy mostanra megérti, miért nevelte őt szigorúan.
Sena Dagadu szerint egy erős nő szabad? Szeretem azt gondolni, hogy erős nő vagyok - mondta az Irie Maffia énekesnője Tillának a Propagandában. És hogy Sena szerint mitől lesz erős egy nő? Kiderül a videóból..
Hétvégi szerelmi horoszkóp Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!
Appra magyar! - 2. adás 1. rész  Az adás első részében a sztárok azt próbálták kitalálni, vajon a magyarok szerint mi az, ami már alkoholizmusnak számít? Majd Majka kisfia, Marián segítségével próbálták kitalálni Kasza Tibiék, hogy mikortól érdemes a gyereknek mobiltelefont adni. 
˝Leendő apukaként˝ nyilatkozott a gyerekkérdésről Kasza Tibi A műsorvezető és felesége már nagyon vágynak egy babára, és bár korábban beletörődött volna, ha nem születik gyermekük, ma már ezt nem tudja elképzelni. 
Ambrus Attila: Köztem és a celebek között az a különbség, hogy én értek néhány dologhoz A Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila 13 év után szabadult a börtönből, és nagyon sokat tett azért, hogy beilleszkedjen a társadalomban. Úgy érzi, hogy nincs más esélye, mint hogy tisztességesen éljen. Ambrus a magyar celebekkel kapcsolatban is kifejtette a véleményét az Appra magyar adásában

Top hírek:
Eddig ez a legbetegebb átvágás, amit tévében leadtak Egy japán átverős műsorban elsütötték a legkegyetlenebb viccet, amit emberrel meg lehet tenni - írja a Mirror. A gyanútlan áldozatot - aki láthatóan nem volt beavatva -, előreenged a televíziós kolléga a liftnél. A nő belép, de a padló alatt kinyílik és 18 méter zuhan, majd egy hosszú csúszdán ér véget az átverés.
"Büdös a légfrissítő" - A legidiótább okokért követelnek kártérítést a szállodákban Jellemzően a nők tesznek panaszt, melynek tárgya a rossz időjárás is lehet.
Varázslatos illusztrációkat készít a japán nő: ismerd meg mesevilágát! - Hétvégi programok Szuper programokat mutatunk hétvégére, köztük Satoe Tone illusztrátor kiállításával és az igen népszerű Társasjátékok Ünnepével.
Katalin hercegné végre babapocakot villantott - Ilyen szépen gömbölyödik Már ilyen cuki pocakja van Vilmos herceg feleségének.
Medgyessy Péter lánya ilyen bombázó - Fotókon a 38 éves Tornóczky Anita Tornóczky Anita közel a negyvenhez is remek formában van.
Bábával szül a hatalmas vízi emlős: egy hihetetlen tény a bálnákról Fantasztikus, ahogy ezek az állatok viselkednek egy új élet érkezésekor.