Irma, az újabb csapás

A majd 300 km/h-s sebességű szél és az esőzések pusztításai a legnagyobbak között lehetnek.

2017. szeptember 7. 17:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Halmozd az élvezeteket: Sonkás szalonnás sült tészta Recept igazi húsimádóknak!
9 évvel hamarabb hal meg a magyar melós, mint a diplomás A magyar nők pedig átlagosan 7 évvel élik túl a férfiakat az Európai Bizottság friss jelentése szerint.
Nyirkos, ködös, hűvös, szeles, borús idő lesz a hétvégén Érnek a mínuszok is.
Bűnösnek vallotta magát a száznál is több nőt zaklató orvos Olimpiai bajnok tornász is vallott Larry Nassar ellen. Gyerekpornó is szerepel a vádpontok között.
Megrohanták a cégek a magyar bankokat - mi megy a háttérben? Bőven a piaci átlag felett, egy év alatt 20 százalékkal nőtt a Budapest Bank vállalati hitel- és lízing állománya, az EU-s forrásbeáramlás pedig csak most fog igazán felpörögni a bank várakozásai...
Klasszis lövők randevúznak Nyíregyházán Rangos mezőny, 14 ország 230 versenyzője vesz részt szombaton és vasárnap a légfegyveres Hungarian Openen a nyíregyházi Continental Arénában.

Top hírek:
Félmilliárdot kértek kollégium építésére, varázsütésre szálloda lett belőle Eredetileg edzőtáborok, versenyek idején használhatták volna a gyerekek az épületet.
A nap legfontosabb hírei – 2017. november 22. Mladic életfogytot kapott, gazdát cserélt egy golfpálya, megjártuk az MTV EMA-t, na meg Soros. Ez volt a szerda.
Liptai Claudia frizurájára nincs mentség - Mindenki rajta nevetett az esti műsorban Vicces pillanatoknak lehettek szemtanúi az Appra magyar nézői tegnap este.
PSG-Celtic 7-1, a Basel verte a Unitedet, Griezmann életben tartotta a BL-ben az Atletit - A 2017-18-as Bajnokok Ligája-csoportkör ötödik fordulója, szerda A PSG annyi gólt lőtt a csoportkörben, mint még senki, Ibrahimovic klubjaival döntött Bajnokok Ligája-rekordot.
Évekig vizsgálták több ezer férfi spermáját, riasztó az eredmény A hosszú távú kutatásba 6500 15-49 év közötti férfit vontak be.
Olaszország mégsem tűnt el a migránsok térképéről 1100 illegális bevándorlót mentettek meg gumicsónakokból a Földközi-tengeren szerdán.