Séfek séfe - 9. adás 1. rész

A tréning második napjának vezető séfje Krausz Gábor volt, aki egy meghökkentő feladattal lepte meg a szakácsjelölteket: egy hízott kacsát kellett részeire szedniük. Akadt olyan szakács is, akinek kihívást jelentett a feladat és persze voltak, akiktől búcsút is vettek a séfek...

2017. szeptember 7. 20:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem hiszi el, hol potyázott a repülőgép utasa! Rendőrt hívtak egy repülőgép első osztályának mosdójában bujkáló po­tyautasra. A meg nem nevezett, 25 éves férfi lekéshette a LondonGatwick repülőtérről Genfbe induló járatot, és egyelőre érthetetlen módon, a személyzetet kijátszva felosont a következőre. Mivel egyetlen szabad helyet sem talált, elbújt a mellékhelyiségben, remélve, hogy ott nem találják meg.
Magyar siker: hazai ékszermárka a világhírű cipődizájner rendezvényén Óriási megtiszteltetés.
Tyúkot erőszakolt, letartóztatták Egy 14 éves fiút tartóztattak le azután, hogy a szomszédja azzal vádolta, halálra erőszakolta egyik tyúkját. A fiú akiről a rendőrök azt mondták szexuálisan frusztrált, a gyanú szerint a szomszéd boltjából lopta a kisállatot, majd hazavitte, ahol két szemtanú is látta, mit tett a szárnyassal, míg az meg nem halt.
Szedett pár gombát, és szépen elrendezte őket: ilyen gyönyörű képet kapott Saara Alhopuro egyedi látásmódja látványos műalkotásokat eredményezett.
4 év után is büntetnek a horvátok Négy és fél év után fizettetnék ki egy magyar állampolgárral a horvátországi parkolási bírságát. Ugyanis most egy pulai parkolási társaság ügyvédje próbálja behajtani a több éve ki nem fizetett büntetéseket. ...
Szex a nemi erőszak után: Egy lány megrázó vallomása az újrakezdésről Nem egyszerű elolvasni, amit írt, de nagyon fontos az üzenet.

Krausz Gábor újragondolta a Titanic utolsó vacsoráját Több, mint 105 éve annak, hogy elsüllyedt a világ egyik leghíresebb hajója, azonban a menülapok előkerültek, így már ismert, hogy mit is fogyasztottak az utasok az óceánjáró utolsó vacsoráján. A Mokka...

Top hírek:
Horoszkóp: November 16., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 16-án is!
Az 50 milliós játszma - 27. adás 1. rész Áron és Kristóf folytatta a játszmát, majd őket követte a két amerikai foci rajongó, Misi és Zoli, akik a nyereményükből Amerikába utaznának. 
A legfinomabb vendégváró sajtos sütik, amikből soha nem tudsz eleget sütni Pogácsa, sajtos rúd, különféle tekercsek, kelt tészták: összegyűjtöttük a legfinomabb sajtos sütiket.
Így néz ki ma az Árvácska főszereplője - Czinkóczi Zsuzsa újra filmet forgatott Czinkóczi Zsuzsa is szerepel az Aurora Borealis - Északi fény című filmben.
Rákos a legendás magyar színész - Ezért fogyott le látványosan Székhelyi József bejelentette, hogy tüdőrákkal küzd.
Le akarják lőni az internet sztárját, a fehér jávorszarvast, pedig elképesztően ritka Veszélyben van Ferdinand, a fehér jávorszarvas Svédországban.