Andy Vajna: Ennek a történelmi pillanatnak egy nagyon pici része vagyok

A 100 éves Filmgyárat ünnepelő gálán - ahol az egész szakma felvonult - az egy négyzetméterre eső filmes és színházi legendák száma legalább kettő volt. Videó.

2017. szeptember 8. 19:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Reagált a vádakra Andy Vajna Kiugróan magas támogatást kapott Vajna Tímea üzlettársának filmje. Állítólag a tehetség döntött.
Lezárult Vajna üzlete, a birodalom része lett a Bors Lezárult a Borsot is kiadó Lapcom Zrt. megvásárlása - jelentette be az új tulajdonos, az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó AV Investments leányvállalata, az Avalue Befektetési Kft.
Andy Vajna médiauralma ellen tiltakoztak Győrben Civilek szerveztek vonulást a filmügyi kormánybiztos által felvásárolt Kisalföld szerkesztőségéhez, ahol több ellenzéki párt képviselője is felszólalt.
Csak erős idegzetűeknek: a Tv2 etikai okból rúgta ki a Tények riporterét Szűkszavú közleményben tájékoztatott Andy Vajna csatornája a felmondásról, csak találgatni tudunk, milyen (mekkora) etikai vétség kell ahhoz, hogy pont a Tényekből rúgjanak ki valakit. Állítólag össz...
Budapestre jöhet Arnold Schwarzenegger Andy Vajna itt forgatná vele a következő Terminátor-filmet.
A zalaegerszegiek is hallgathatják végre Andy Vajna rádióját Jutalmazott és büntetett is a Médiatanács az e heti ülésén.

Andy Vajna nyugodtan megvehet 3 újságot A Versenyhivatal semmi kivetnivalót nem talált abban, hogy Andy Vajna bekebelezzen három újságot.
Vajna közelében újabb rádiós céget alapítottak Lehet, hogy az országos kereskedelmi rádiós frekvenciapályázaton való indulás a célja az Andy Vajna bizalmi embere által a napokban létrehozott Radio Investment Kft.-nek.
Új reality-vel robbantana Andy Vajna tévéje? Egy Survivorhöz hasonló reality-t vásárolt a TV2, legalábbis a SorozatWiki szerint. Az értesülésre személyeskedve reagált a csatorna a blognak.
Bekebelezi az országot Andy Vajna rádiója Újabb vidéki nagyvárosban lesz elérhető a filmügyi biztos rádiója, a Rádió 1.
Zalaegerszeget is behálózza a Vajna-rádió Zalaegerszegen, egy önkormányzati rádió frekvenciáján is megszólalhat nem sokára Andy Vajna kormánybiztos Rádió 1 hálózatának műsora.
Mészáros Lőrinc és Andy Vajna lapjait olvassa az ország Jobboldali dominancia alakult ki a vidéki sajtóban, térképen mutatjuk meg, hogyan. .