Baleset miatt négy kilométeres a torlódás az M7-esen

Négy kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán, Kápolnásnyék térségében. A Balaton irányába vezető oldalon négy gépjármű ütközött össze - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense péntek este az MTI-vel.

2017. szeptember 8. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gőzerővel gyártják a szaloncukrot a Balaton partján Már augusztusban elkezdik. Képriport Keszthelyről, a szaloncukorgyártás fellegvárából.
Mol Nagydíj Fa Nándor: a mezőny felnőtt a feladathoz A Fa Nándor által 2001-ben életre hívott szóló Balaton-kerülő vitorlásverseny résztvevői az ötletgazda szerint mostanra felnőttek a feladathoz.
Elárulta szépségtitkait az idei Miss Balaton gyönyörű királynője Rákos Lili a bőrápolási és sminkelési szokásairól is mesélt.
Matolcsy Ádám cége uniós milliókból lép a 21. századba A Balaton Bútor Kft. az Ipar 4.0-t hozhatja létre, új vállalatirányítás jön, mindezt az EU finanszírozza félig.
Miss Balaton ma kényelmes összeállítást választott! Suli és mozi a mai menü!
Kábel hever a vizesárokban Órákig nincs internet, nem működik a telefon és nem lehet nézni a televíziót sem. A heves megyei Balaton Község lakói panaszkodnak erre. Van olyan vizesárok, amelyben kábel hever. Attól tartanak az ot...

Közel 1,3 milliárd forintos zöldprogram indul Keszthelyen Egymilliárd forint támogatást nyert Keszthely önkormányzata a Festetics-kastély és a Balaton-part közötti zöldterületek, utak és parkolók felújítására, további 270 millió forintból pedig három középül...
Hatodáron adták el a kempinget, ahol több ezren táboroznak a Balaton Sound alatt A fesztiváligazgató bizakodó, a friss tulajdonos fejlesztési menedzsere viszont azt is elképzelhetőnek tartja, hogy üdülőfalut húznak fel a területre.
Kincsek a Balaton-parton Az eddig ebben a formájában soha nem látott Corvinus gyűjteményt fogadta be a tihanyi Kogart Ház. [...] Bővebben!
Budapest-Balaton kerékpárral Két év múlva akár biciklivel is le lehet ruccanni a Balatonra egy kis fürdőzésre. 2019-ben megépül minden idők legnagyobb kerékpárút-beruházása, a Budapest-Balaton szakaszon. A terveket októberben vég...
2019 nyarára megépül a Budapest-Balaton kerékpárút 8-10 milliárd forintba fog kerülni.
Bajban van a siófoki turizmus Jó szezont zárt a Balaton, évről évre több turista érkezik, kivéve Siófokot, ahol kevesebb volt a belföldi vendég. A Balaton Turizmus Szövetség vezetője szerint a siófoki városvezetésnek nincs megfele...