Súlyos vereséggel rajtolt a Fehérvár az EBEL-ben

Az Erste Liga nyitónapján a címvédő DVTK Brassóban nyert.

2017. szeptember 8. 21:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyar pontkirály a férfi kosárlabda Bajnokok Ligájában A kvalifikáció harmadik körében búcsúzó Alba Fehérvár játékosa szerezte átlagosan a legtöbb pontot a selejtezőkben.
Kosárlabda BL: kikapott, így lecsúszott a főtábláról az Alba Fehérvár Sokáig partiban volt török ellenfelével szemben az Alba Fehérvár, ám a nagyszünet után elúszott a főtábla.
EBEL: kikapott Linzben a Fehérvár A Salzburg elleni győzelmet nem sikerült meglovagolni.
EBEL: a Fehérvár AV19 megállította a Red Bull Salzburgot Sorozatban három vereség után a szlovén Ales Music szállította a sikert.
Gigászi küzdelemben jutott tovább az Alba Fehérvár a BL-ben A kosárlabda Bajnokok Ligájának második körében vért izzadva ugyan, de párharcot nyert a magyar együttes.
EBEL: a Fehérvár AV19 ismét kikapott Utolsó helyen áll a székesfehérvári csapat.

EBEL: Erdély duplája is kevés volt a Fehérvárnak A HC TWK Innsbruck bedarálta a magyar csapatot.
Nagy igazolást jelentett be a Fehérvár Hári Jánossal, a magyar válogatott támadójával erősítette meg keretét a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.
Osztrák jégkorongliga: otthon kapott ki a Fehérvár Az első harmad elvesztése után hiába futott az eredmény után a Volán.
Jégkorong EBEL: magabiztosan nyert hazai jégen a Fehérvár A Fehérvár AV19 csapata három góllal nyerte a Villach elleni hazai mérkőzését pénteken az osztrák jégkorongligában (EBEL).
Sima sikerrel rajtolt a Ferencváros a női kézilabda-bajnokságban A csapar egy rövid periódust leszámítva irányította az Alba Fehérvár ellen 32-18-ra megnyert találkozót.
Hosszabbítás után nyert a Fehérvár Zágrábban javítottak a jégkorongozók.